Siden starten i 1994 har Nord Tech sat sig det mål at være førende inden for styrings- og forsyningsløsninger, som gør det muligt for materialehåndterings-applikationer som kraner, maskiner og transportanlæg at løfte, rotere og bevæge sig fra punkt til punkt. I dag er Nord Tech officiel dansk distributør for førende europæiske producenter, herunder bl.a. Vetec. Vetec Load Monitoring har siden 2004 været en del af Nord Tech, og har specialiseret sig i udvikling, fremstilling og levering af førende vejetekniske komponenter og løsninger til kraner og løfteudstyr. Virksomheden leverer både standard- og kundetilpassede løsninger til onshore og offshore brancherne – nationalt såvel som internationalt. Virksomheden er beliggende i Odense, og beskæftiger godt 20 medarbejdere.


Teknisk Salgskonsulent

Salg af styrings- og forsyningsløsninger i DanmarkVil du være med til at styrke salgsindsatserne i Danmark?


Som en del af den danske salgsorganisation får du en vigtig rolle i at styrke salgsindsatserne i Danmark, og bidrage til at sikre fuld geografisk dækning inden for alle relevante brancher. Din rolle er en kombination af identifikation af og salg til nye, potentielle kunder, såvel som udbygning af samarbejdet med eksisterende kunder i hele Danmark. Dine kunder er små og mellemstore virksomheder inden for udvalgte brancher, f.eks. kran- og transportvirksomheder.

Dine hovedopgaver omfatter:

  •  Fastholde og videreudvikle eksisterende kunder
  •  Opsøgende salg, baseret på forudgående markeds- og kundeanalyser
  •  Teknisk løsningsrådgivning til eksisterende kunder, og sparring for potentielle kunder i forbindelse med udarbejdelse af tilbud og løsninger
  •  Gennemføre professionelle kundemøder, salgsmøder, seminarer og andre arrangementer
  •  Deltagelse i relevante netværk, messer og udstillinger
  •  Indgåelse af samhandelsaftaler, samt løbende opfølgning


I samarbejde med den adm. direktør og dine salgskolleger i Danmark, prioriterer og gennemfører du den kommercielle indsats. I forbindelse med tilbudsgivning og projektgennemførelse, er du i tæt sparring med teknisk afdeling – afhængigt af om der er tale om standardudstyr eller komplette, kundetilpassede løsninger.

Du tilbringer hovedparten af din tid ude på markedet og hos kunderne. Du holder dig opdateret omkring kunder, markedet, brancher, teknologier og trends, og du bruger CRM som en naturlig del af dit arbejde. Der vil være en vis rejseaktivitet forbundet med stillingen, bl.a. kundebesøg i hele landet, messedeltagelse og lignende.

Ambitiøs og teknisk salgsprofil, der brænder for at skabe succes …


Du har formentlig en el-teknisk uddannelse. Alternativt har du opbygget erfaring og viden fra salg af el-tekniske produkter og/eller løsninger, der gør dig i stand til at rådgive og indgå i en el-teknisk dialog hos kunderne. Du er en dygtig sælger, og har 2-3 års erfaring med eksternt, opsøgende salg. Har du kendskab til branchen og/eller produkterne, er det en stor fordel.

Som person er du udadvendt, kommerciel og kendetegnet ved godt købmandsskab. Du skaber resultater gennem en målrettet og vedholdende indsats. At åbne døre og opbygge relationer er helt naturligt for dig, og du er ’som en fisk i vandet’ i en rolle med mange daglige kontakter. Dine salgsindsatser baserer du på markeds- og kundeanalyser, og det er derfor af stor betydning, at du har en struktureret, faktabaseret og systematisk tilgang til salget og kundesamarbejdet.

Du er en habil bruger af IT, herunder især Microsoft Office, CRM og meget gerne C5, og det er vigtigt, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

En spændende karrieremulighed


Du bliver en del af en spændende og succesfuld virksomhed med ambitiøse vækstmål. Virksomheden oplever en stigende efterspørgsel fra både de danske og udenlandske markeder, og der er stort potentiale for yderligere vækst.

Du får et selvstændigt og ansvarsfuldt job, hvor du selv tilrettelægger din hverdag og prioriterer dine indsatser. Du bliver en del af et mindre, men meget dedikeret team, der er kendetegnet ved høj teknisk ekspertise og en stærk vilje til at lykkes. Du vil opleve, at der ikke er langt fra tanke til handling, og du vil få mulighed for at sætte dit fingeraftryk og bidrage til udvikling af virksomhedens markedsposition i Danmark.

Kontakt Nancy Lohmann hos PeopleLink på +45 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller læs mere på www.nord-tech.dk. Send os din ansøgning og dit CV allerede i dag via ’Søg Stillingen’. Vi indkalder løbende til samtale.

 

Vores annoncer genindrykkes løbende på de forskellige jobportaler og medier, som vi benytter. Det betyder ikke, at processen er startet forfra, men er blot et udtryk for, at den ikke er afsluttet.Geografi: Jylland & Fyn
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligtVil du vide mere?

Nancy Lohmann
Kontakt Nancy Lohmann
Mobil: +45 53 38 41 91
E-mail: nl@peoplelink.dk