Rekrutteringskonsulent

Opbyg din karriere i et kompetent miljø med ’højt til loftet’

Du kobler mennesker og forretning i samarbejde med kollegaer og kunder 
 
PeopleLink har eksisteret i 10 succesfulde år og vækster fortsat, hvorfor vi leder efter vores næste dygtige kollega. Vi har en bred vifte af interessante og professionelle kunder, der bruger vores assistance, når de skal finde og ansætte den næste nøglemedarbejder – direktør, leder eller specialist. 
 
Din hverdag varierer mellem, at du selvstændigt gennemfører og projektleder egne rekrutteringsprocesser fra a-z, og at du assisterer med search på dine kollegaers processer. Her fastlægger du den optimale search metode, samt fremfinder og skaber interesse for stillingen hos kandidaterne. Ens for dine arbejdsopgaver er, at din kobling af mennesker og forretning, skaber resultater for vores kunder samt en høj grad af kunde- og kandidatkontakt. 
 
Hertil kommer en tæt dialog med dine kollegaer, som både tæller partnere, rekrutterings- & searchkonsulenter og vores administrative team. Du bidrager med din indsigt og erfaring i rekrutteringsprocesserne, sideløbende med at du deltager i den videre udvikling af kundeportefølje og af PeopleLink. 
 
Du vil få en grundig introduktion til vores kunder og processer samt den nødvendige uddannelse og certificeringer. Afhængig af opgaven arbejder du hos vores kunder og på vores kontorer i Odense og Vejle. Du har din primære arbejdsplads i forhold til, hvad der er praktisk for din bopæl. 
 
Stærk rekrutteringsprofil med ambition, vilje og stor nysgerrighed 
 
Dit afsæt er formentlig en kandidatuddannelse og minimum 2-3 års erfaring med rekruttering og/eller search i større organisationer fra en intern HR-rolle eller som ekstern konsulent, hvilket har givet dig en bred forretningsforståelse og et godt fundament, som du nu har ambitioner om at bringe i spil i et eksternt konsulentmiljø. 
 
Har du hertil et godt hoved, er god til at kommunikere og overbevise andre? Er du nysgerrig med energi og evne til at skabe professionelle relationer? Så, er du godt på vej…  
 
Du må desuden arbejde med overblik og struktur og trives med en alsidig og dynamisk hverdag, hvor deadlines kan være skarpe. Sidst men ikke mindst er du ambitiøs og har vilje til at tage ansvar og skabe resultater.  
 
Du bor centralt i forhold til Vejle og/eller Odense, har kørekort og egen bil, og du begår dig på engelsk i skrift og tale. 
 
Ambitiøst og teamorienteret arbejdsmiljø, hvor du er tæt på det danske erhvervsliv 
 
Du får en enestående mulighed for at arbejde specialiseret med rekruttering blandt kompetente kolleger, der er parat til at dele erfaringer og give dig ansvar. Du indgår i et uformelt, men professionelt og ambitiøst arbejdsmiljø, hvor vi tror på, at forskellighed giver styrker i samarbejdet.  
 
Som konsulent ved PeopleLink får du en bred indsigt i og forståelse for spændende virksomheder på tværs af brancher og en alsidig hverdag, der giver dig mulighed for at opbygge et værdifuldt netværk. Vi har fokus på din motivation og dit potentiale for udvikling, som vi er parate til at investere i, hvis du er. 
 
Læs mere på www.peoplelink.dk, eller ring til partner Lene Mølholm på 4236 3975 eller konsulent Vickie Tarp på 2858 2015, hvis du har behov for yderligere oplysninger. Vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.  Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Odense eller VejleVil du vide mere?

Lene Høgh Mølholm
Kontakt Lene Høgh Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk