Projektleder

Omdrejningspunkt for den tekniske løsning, projektøkonomi og samarbejde

Er du en erfaren projektleder med en uddannelse indenfor mekanik? Så har du nu muligheden for at blive en del af Cabinplants hold. 
Cabinplant A/S oplever stor efterspørgsel på deres komplette løsninger af procesudstyr til fødevareindustrien, og 2019 bliver dermed endnu et år med fremgang og vækst. 
 
Selvstændigt ansvar for komplekse procesanlæg 

Som projektleder hos Cabinplant A/S bliver du ansvarlig for, at projekterne gennemføres og afleveres til aftalt tid, i høj kvalitet og på budget. Du kender omfanget af jobbet, og ved, at projektledelse og -gennemførelse i et teknisk miljø er en disciplin, der kræver overblik og erfaring. 
 
Du kommer til at arbejde tæt sammen med kunder og leverandører, heriblandt teknikere, ledere og projektledere, ligesom du naturligvis arbejder ubesværet på tværs af afdelinger og kolleger i Cabinplant. Både internt og eksternt er du den person, som samler projektet, 
sikrer fremdriften – og løfter sten af vejen, når det kræves. 
 
Som projektleder vil du være den person, kollegaerne rådfører sig med rent teknisk ift. løsningsforslag, da du forventes at have overblikket, og kender forventningerne til projektet, dets omfang og generelle behov i forhold til den samlede løsning. 
 
Teknisk Projektleder med erfaring indenfor procesudstyr 

Du er ingeniør, maskinmester eller tilsvarende, og du har allerede solid erfaring som projektleder. Det vil være en fordel, hvis du har erfaringer indenfor maskiner og udstyr til fødevareproduktion. Kommer du fra andre brancher, hvor procesudstyret er omdrejningspunkt for kundernes forretning eller som projektleder i en teknisk afdeling, måske hos en af kunderne, så kender du også de vigtigste succeskriterier. 
 
Uanset din baggrund så er tung teknisk indsigt en vigtig kompetence på linje med indsigt i projektøkonomi og organisatorisk forståelse. Basale CAD-kompetencer og gode sprogfærdigheder er en forudsætning for at kunne lykkes i jobbet. 
 
Vigtigst er det, at du er i stand til at skabe overblik, spotte kritiske faser - og prioritere samtidig med, at du er så pragmatisk og fleksibel, at du kan skabe et positivt samarbejde omkring projektet blandt interne og eksterne projektinteressenter. 
 
Professionelle mennesker i et nærværende miljø, hvor der bliver lagt vægt på, det skal være sjovt at gå på arbejde 

Mulighederne hos Cabinplant er mange, og du kan få rig mulighed for at blive udfordret og udvikle dig fagligt og personligt, samtidig får du her muligheden for skabe markante og synlige resultater. Naturligvis med den rette støtte og sparring fra dine kompetente kolleger – hvor du finder stor 
viden i kraft af høj anciennitet og stor specialistviden – alt sammen in-house. 
 
Hos Cabinplant bliver du en del af et velfungerende team med dygtige kolleger. Du vil opleve en varm, åben og uformel omgangstone. 
Præcision, pålidelighed og udvikling kendetegner Cabinplants profil og deres medarbejdere, og du kan blive en del af rejsen sammen med dem! 
 
En af Cabinplants værdier er, at deres medarbejdere skal have det sjovt, mens de arbejder. Derfor er det alfa-omega, at du bliver glad for at være hos 
Cabinplant og lander på den rette hylde. Fortæl os derfor gerne i din ansøgning, hvad der gør dig glad for at gå på arbejde. 
 
Hvis du har spørgsmål angående stillingen er du velkommen til at kontakte Torsten Laen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger. Søg stillingen her hurtigst muligt 
 
Vi glæder os til at læse din ansøgning
 Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: HaarbyVil du vide mere?

Torsten Laen
Kontakt Torsten Laen
Mobil: +45 23 23 84 64
E-mail: tl@peoplelink.dk