Filialdirektør • Nyborg

Værdibaseret ledelse, kunderådgivning og profilering

Vil du være en del af en bank, der dyrker de nære og langvarige kunderelationer gennem personlig og fleksibel rådgivning? Og hvor du får drifts-, kredit- og forretningsansvaret for afdelingen? Så skal du læse nærmere om stillingen som filialdirektør. 
 
Du tilbydes en stilling, hvor du er med til at sætte rammerne for dit eget job og får stor medindflydelse på afdelingens videre udvikling og resultater. 
 
Om jobbet 
 
Du får ledelsesansvaret for 7 dygtige kollegaer med kompetencer indenfor privat- og erhvervsrådgivning, som du skal motivere og udvikle, så de yder deres bedste. Som filialdirektør er din primære opgave, at skabe resultater i samarbejde med, og gennem ledelse af medarbejderne i afdelingen. I samarbejde med afdelingens privatkundechef, tegner du banken udadtil, særligt overfor byens erhverv.  
 
I jobbet som filialdirektør fordeler du din hverdag mellem ledelse, kunderådgivning og profilering af banken i Nyborg-området. Du vil få en aktiv rolle i tiltrækningen af nye kunder og udvidelsen af porteføljen af gode privat- og erhvervskunder, hvorfor du både vil få friheden til at initiere lokale tiltag og muligheden for at påvirke koncepter og produkter i banken. 
 
Om dig 
 
Der er flere veje ind i jobbet. Du kommer måske fra et tilsvarende job, alternativt har du undervejs i din karriere arbejdet med ledelse og erhvervsrådgivning, og har lysten til at se dine kompetencer skabe resultater og dermed bidrage til bankens positive vækst og udvikling. Derudover lægger vi vægt på at: 
 
  • Du dyrker godt købmandskab og finder løsninger, der tjener til bankens og kundens fælles fordel. 
  • Du har gode faglige og kreditmæssige kompetencer på specielt erhvervsområdet og har samtidig også en interesse for privatområdet. 
  • Du er en coachende holdspiller, der er klar på at give sparring og støtte til dine kolleger i hverdagen. 
 
Som person er du udadvendt, relationsskabende og har optimalt et godt netværk i Nyborg. Men vi hører også gerne fra dig, hvis du kan identificere dig med stillingen, og har mod på at etablere dig i en position, hvor du tegner banken i Nyborg-området. Du motiveres af at opsøge nye forretningsmuligheder og skabe resultater. Det falder dig naturligt at tage initiativ, du er selvkørende, og smitter dine omgivelser med godt humør. 
 
Læs mere på fynskebank.dk. 
 
Ansøgning 
Har du spørgsmål til jobbet, så kontakt gerne områdedirektør Thomas Thoft Madsen på 62 17 65 30 eller Lene Mølholm/Wickie Irene Jensen hos PeopleLink på 66 10 20 15. Send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Samtaler holdes løbende.  Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: NyborgVil du vide mere?

Lene Høgh Mølholm
Kontakt Lene Høgh Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk