Electrical & Instrumentation Engineer

El-teknisk specialistrolle til internationale projekter

Kunne du tænke dig at blive del af en international projektorganisation, hvor faglig viden, effektiv projektledelse og samarbejde er fundamentet for at Union Engineering i dag er den ledende leverandør af procesanlæg til genindvinding af CO2 samt opgradering af biogas – globalt. 
 
Ekspertrolle – og samtidig del af det el-teknisk projektteam 
 
Du får en central rolle som ansvarlig for instrumentering på Union Engineerings procesanlæg – ikke kun i forbindelse med projektafviklingen som del af den el-tekniske afdeling - men allerede som sparringspartner for salgsafdelingen, når salgsprospektet udarbejdes og dernæst gennem hele projektfasen, når der skal specificeres og udvælges instrumentering og analyseudstyr. 
 
Du får tæt samarbejde med leverandører, hvor du gennem dialog og sparring er med til at opgradere og udvikle virksomhedens instrumenteringsstandarder indenfor de forskellige kundesegmenter.  
Parallelt med opgaven som instrumenteringsansvarlig bliver du også ansvarlig for el-projekter, hvor du udfører design og engineering samt udarbejder specifikationer for den samlede el-udrustning til Unions procesanlæg. 
 
Blandt dine primære opgaver og ansvarsområder kan nævnes: 
  • Ekspert og ansvarlig for at udarbejde specifikationer og udvælge instrumentering på alle anlæg 
  • Samarbejde med nøgleleverandører af instrumentering, samt support til indkøb i forbindelse hermed 
  • Support til salgsorganisationen i relation til spørgsmål om instrumentering og analyseudstyr 
  • Design og specifikation af el-tavler samt efterfølgende inspektion og test 
  • Design og specifikation af hardware til control-systemer 
  • Deltagelse i udvikling og den løbende forbedringsproces af virksomhedens engineering-systemer og -værktøjer 
Erfaring med instrumentering til procesanlæg 
 
Idet du bliver Union Engineerings ekspert indenfor instrumentering, er det en forudsætning, at du har væsentlig erfaring indenfor specialet. Branchemæssigt kan der være flere indgange til jobbet, men mest sandsynligt har du opbygget din erfaring indenfor olie/gas, medicinalindustrien eller som udstyrsleverandør til procesindustrien. 
 
Du har en uddannelse som El-ingeniør, stærkstrømstekniker, El-installatør eller måske maskinmester, og du har optimalt arbejdet så bredt indenfor det el-tekniske felt, at du ikke kun har erfaring med instrumentering – fieldbus såvel som konventionelt, men tillige har arbejdet med konstruktion af el-tavler og PLC/styresystemer.  
 
Du har en fleksibel og imødekommende holdning, og du er åben overfor verden. Tillige formår du at holde fokus på, at tilfredse kunder skaber forretning og en god arbejdsplads. 
 
Faglig udvikling i en global virksomhed med lokale rødder 
 
Du tilbydes en spændende faglig udfordring, hvor du bliver virksomhedens specialist i et internationalt miljø med stærke lokale værdier. Du får en central rolle i at definere og udvikle virksomhedens set-up omkring og brug af instrumentering, både for Unions procesanlæg og for internationale søsterselskaber.  
 
Virksomhedskulturen er stærk, og sammenhold og godt kollegaskab går hånd i hånd med høje ambitioner. Du vil komme til at arbejde med førende teknologier i et professionelt projekt set-up, hvor du vil have mulighed for udvikle dig både fagligt og personligt.  
 
Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger eller læs mere om virksomheden på www.union.dk. Send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. 



Geografi: Trekantsområdet
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Fredericia



Vil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk