Kvalitetskoordinator

Unik ordreproduktion uden sidestykke i Norden

Etablere og drive et nyt kvalitetsniveau i en virksomhed i rivende udvikling 
 
Vores kunde er i en rivende udvikling. Gennem de senere år har virksomheden været i en moderniseringsproces, og udviklingen fortsætter med en spændende fremtid, der vil revolutionere selskabets tilgang til markedet, hvor virksomheden bliver first-mover i retningen af nye trends, som markedet begynder at efterspørge. I den forbindelse skal selskabet bl.a. løfte kvalitetsniveauet i forretningsgange samt forankre virksomhedens compliance bredere i organisationen. 
 
Virksomheden søger derfor nu en kvalitetskoordinator til at gennemføre virksomhedens ISO 9001 certificering, som fremover vil danne udgangspunktet for virksomhedens samlede ledelsessystem. 
 
Blandt dine opgaver kan nævnes: 
 
  • Certificere virksomheden i ISO 9001 og efterfølgende drive og vedligeholde kvalitetssystemet 
  • Implementere IT-system til at understøtte kvalitetssystemet 
  • Optimere og dokumentere arbejdsgange og procedurer i hele organisationen 
  • Sikre udvikling og implementering af centrale kvalitetsprocedurer 
  • Sikre at implementerede processer er værdiskabende 
 
Med reference til virksomhedens administrerende direktør vil du stå for at drive og udføre hele certificeringsprocessen. I udviklingsprojektet vil du samarbejde med virksomhedens ledergruppe samt produktionsledelsen. Du får dertil en kollega, der i mange år har varetaget miljøområdet. Du vil således have en sparringspartner indenfor kvalitetsområdet og have virksomhedens øverste ledelses opbakning og bevågenhed.  
 
Erfaring med ISO 9001 og stærk til at implementere forandringer 
 
Som kvalitetskoordinator er det vigtigste, at du har erfaring med certificering i ISO 9001, enten fordi du selv har drevet eller deltaget i gennemførelsen af en certificering, gerne både fra opbygning, implementering og efterfølgende vedligehold.  
I dit arbejde prioriterer du mennesket frem for systemet, og du har dermed øje for, hvordan systemer og standarder styrker arbejdsgange. Du udfordrer gerne processen, hvor det er relevant, og går efter den bedste løsning for alle parter. 
 
Du har erfaring fra fødevarebranchen og har arbejdet med fødevarekontrol. Du befinder dig godt i en hverdag, hvor du har mange kontaktflader og stor alsidighed i dine opgaver. Det er derfor også vigtigt, at du trives i en rolle med mange interessenter, og har gode kommunikative evner på dansk og engelsk – gerne også tysk.  
 
Mange af dine kolleger har høj anciennitet og er specialister i deres felter. Kulturen har hidtil ikke været vant til at arbejde struktureret med dokumentation og videndeling, og det er derfor afgørende for din succes, at du er god til at drive forandring og finder det motiverende, at skulle være opsøgende og aktiv i dit arbejde.
 
Udfordrende stilling med stort potentiale for udvikling og optimering 
 
Du tilbydes en helt central position for virksomheden, og som har strategisk prioritet. Dine resultater vil skabe synlig værdi for virksomheden. Du kommer med på en udviklingsrejse i en spændende internationalt agerende virksomhed, der har en unik position på markedet.  
 
Kontakt Wickie Jensen hos PeopleLink på 66 10 20 15 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.  
 
 Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: FynVil du vide mere?

Wickie Irene Jensen
Kontakt Wickie Irene Jensen
Mobil: +45 2845 2015
E-mail: wj@peoplelink.dk