PTA- og Projektchef

Der får det samlede produktionstekniske ansvar

Investeringsprojekter, processer og ledelse  
 
Du får det samlende produktionstekniske ansvar hos Montana, og dit ansvarsområde spænder derfor fra produktmodning til håndtering af investeringer i produktionsapparatet. Til at løse opgaverne er I samlet set i alt 3 medarbejdere, så du arbejder både på strategisk niveau og har ’hands-on’ i forbindelse med driftsopgaver.  
 
Du får det samlede budget- og ledelsesansvar for afdelingen, og dine hovedopgaver er, at:  
 
  • Lede, motivere og udvikle afdelingen og medarbejderne herunder etablere en struktureret projektkultur.  
  • Projektlede større maskininvesteringer til effektivisering af bl.a. hovedproduktionslinjerne  
  • Identificere og gennemføre forbedringer af processen for håndtering af stamdata og dokumentation      
Der vil i starten især være fokus på sidstnævnte, uanset om der er tale om nye produkter eller kundeprojekter. Projekterne kommer til både at omhandle masterdata, systemintegration og arbejdsprocesser. Du vil desuden fra dag et i tæt samarbejde med bl.a. produktionsdirektøren arbejde med større maskininvesteringer.  
 
Du får en bred intern samarbejdsflade og kontakt til eksterne leverandører og samarbejdspartnere. Ligesom du med reference til produktionsdirektøren spiller en aktiv rolle i produktionsledergruppen.  
 
Produktionsingeniør eller lignede med erfaring som leder eller projektleder  
 
Du er formentlig uddannet produktionsingeniør, maskiningeniør, maskinmester eller lignende og har med succes ledet projekter i et produktionsmiljø. Har du gjort dig de første ledererfaringer, er det et ekstra plus. Du vil se frem til at få et solidt produktkendskab, og du arbejder allerede i dag med ’fysiske’ produkter, hvorfor det er naturligt for dig at tænke i stamdata, styklister m.v.  
 
Væsentligst er dine lederevner og dine værdier, hvor du formår at bevare overblikket, skabe struktur og effektivitet kombineret med en engageret teamånd som skaber trivsel og energi i en travl og til tider hektisk hverdag, uanset om du leder projekter eller dine medarbejdere. Dit gode overblik, evner til samarbejde og kommunikation er et ekstra plus.  
 
Du begår dig selvfølgelig på engelsk og er hjemmevant i at arbejde med MS Office, og optimalt er du superbruger i Excel og Navision eller lignende. Din arbejdsplads er på Montanas adresse i Haarby.  
 
Er du godt på vej i din karriere? Så tag næste skridt i en stærk og ambitiøs virksomhed  
 
Du får muligheden for at arbejde med et af dansk møbelindustris stærkeste brands i en virksomhed, hvor der er stærke værdier, ’grøn’ produktion og et socialt positivt arbejdsmiljø. Hertil kommer, at du bidrager til at implementere en gennemarbejdet vækststrategi og drive forandringer i et miljø med både vilje og økonomi til at realisere målene. Har du ambitioner med evne og energi til at realisere dem, får du fuld support og sparring fra din chef.  
 
Læs mere på www.montanafurniture.com eller kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 42363975 for yderligere oplysninger. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’.  
 
 Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: HårbyVil du vide mere?

Lene Høgh Mølholm
Kontakt Lene Høgh Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk