Produktionsleder

Ledelse samt produktions- og procesoptimering

Produktionsledelse for engagerede og fagligt dygtige medarbejdere  
 
Du bliver ansvarlig for produktionen i sprøjtestøberiet og montagen, der samlet beskæftiger ca. 30 engagerede maskin- og pakkeoperatører, som arbejder i 6 skift. Du kan se frem til en alsidig hverdag, hvor du har dit primære fokus på ledelse af dine medarbejdere samt gennemførsel af optimeringsprojekter i produktionen.  
 
Du får et nært samarbejde med resten af produktionen, særligt dine fire teamlederkolleger, der står for hhv. opstilling, indkøring, lager og PTA. Du får reference til virksomhedens COO, og vil deltage i projekter på tværs af produktionen i samarbejde med kvalitet og den tekniske afdeling.  
 
Du får derfor en central rolle i virksomheden med en bred pallette af opgaver, de vigtigste heraf er:  
  • Ledelse af medarbejderne i sprøjtestøberiet og montagen  
  • Bemandingsplanlægning  
  • Løbende forbedringer i dine afdelinger  
  • Optimeringsprojekter i produktionen  
  • Koordination med teamlederne

Tropsfører med erfaring fra produktion  
 
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, vi lægger derimod vægt på, at du er en erfaren leder fra et produktionsmiljø. Du trives med at skabe resultater gennem dine medarbejdere og forstår, hvordan du får det allerbedste frem i dine medarbejdere.  
 
Som leder er du tropsføreren, der sætter retningen, samtidig med at du giver plads til og viser respekt for dine fagligt dygtige medarbejdere. Du har gennemslagskraft og kan skære igennem samt argumentere for dine synspunkter i et miljø, hvor medarbejderne er vant til at snakke om tingene.  
 
I kraft af din produktionserfaring har du opbygget en god forståelse for den samlede forsyningskæde. Du er systematisk og kan se sammenhænge, så du i optimeringsprocesser har øje for hele produktionskæden, og søger den bedste løsning. Har du kendskab til LEAN og arbejdet med det i proces- og produktionsoptimering, er det et plus.  
 
Du har godt humør og er en loyal leder og kollega. Du kender til tonen på gulvet i en produktion og kan snakke med alle, ligesom du bevæger dig naturligt mellem forskellige afdelinger.  
 
Sæt dit præg og skab resultater sammen med dine kolleger  
 
Du tilbydes en stilling med stor frihed til at sætte dit præg og skabe resultater i et moderne produktionsmiljø med engagerede medarbejdere. Du får muligheden for at arbejde med produktionsteknologi i verdensklasse, hvor der investeres løbende i teknologi, samt er etableret en høj grad af automatiserede processer.  
 
Du bliver en del af en social arbejdsplads, hvor medarbejderne dyrker sociale arrangementer, og hvor mangfoldighed prioriteres.  
 
Kontakt Wickie Jensen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.  
 Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: BogenseVil du vide mere?

Wickie Irene Jensen
Kontakt Wickie Irene Jensen
Mobil: +45 2845 2015
E-mail: wj@peoplelink.dk