Produktionsleder

Teknologiførende plastvirksomhed

 
Ledelse af 30 medarbejdere samt produktions- og procesoptimering  
 
Du bliver ansvarlig for produktionen i sprøjtestøberiet og montagen, der samlet beskæftiger ca. 30 engagerede maskin- og pakkeoperatører. Du kan se frem til en alsidig hverdag, hvor du har dit primære fokus på ledelse af dine medarbejdere samt gennemførsel af optimeringsprojekter i produktionen.  
 
Du får et nært samarbejde med resten af produktionen, særligt dine fire teamlederkolleger, der står for hhv. opstilling, indkøring, lager og PTA. Du får reference til virksomhedens COO, og vil deltage i projekter på tværs af produktionen i samarbejde med kvalitet- og den tekniske afdeling. 
 
Du får derfor en central rolle i virksomheden med en bred palette af opgaver, de vigtigste heraf er: 
  • Ledelse og motivation af medarbejderne  
  • Bemandingsplanlægning 
  • Løbende forbedringer i dine afdelinger 
  • Optimeringsprojekter i produktionen 
  • Koordination med teamlederne 
 
Du vil opleve, at der allerede er etableret et godt udgangspunkt for dit arbejde, idet organisationen er præget af motiverede og engagerede kolleger samt velfungerende processer – hvor det ikke forventes at du skal ind i jobbet for ”at rydde op”.  
 
Erfaring med ledelse af timelønnede i teknisk miljø 
 
Du har sikkert en relevant uddannelse som produktionsteknolog eller tilsvarende, og du har allerede solid erfaring med ledelse i et produktionsmiljø. Du ved derfor at et effektivt produktionsflow skabes i samspil mellem teknologi, effektiv planlægning og et arbejdsmiljø hvor klare prioriteringer går hånd i hånd med motivation for at opnå fælles mål.  
 
Det er derfor afgørende, at du som leder sætter retning, samtidig med at du giver plads til, og viser respekt for dine fagligt dygtige medarbejdere. Du har en naturlig gennemslagskraft, og er parat til at skære igennem når situationen kræver det, men som udgangspunkt er Bogense Plast en virksomhed, hvor det gode saglige argument altid vinder hævd. 
 
I kraft af din produktionserfaring, har du opbygget en god forståelse for den samlede forsyningskæde. Du er systematisk og kan se sammenhænge, så du i optimeringsprocesser har øje for hele produktionskæden, og søger den bedste løsning. Har du kendskab til LEAN og arbejdet med det i proces- og produktions-optimering, er det et plus. 
 
Du har godt humør og er en loyal leder og kollega. Du kender til tonen på gulvet i en produktion og kan snakke med alle, ligesom du bevæger dig naturligt mellem forskellige afdelinger. 
 
Sæt dit præg og skab resultater sammen med dine kolleger 
 
Du tilbydes en stilling med stor frihed til at sætte dit præg og skabe resultater i et moderne produktionsmiljø med engagerede medarbejdere. Du får muligheden for at arbejde med produktionsteknologi i verdensklasse, hvor der investeres løbende i teknologi, samt er etableret en høj grad af automatiserede processer. 
 
Du bliver en del af en social arbejdsplads, hvor medarbejderne dyrker sociale arrangementer, og hvor mangfoldighed prioriteres. 
 
Kontakt Wickie Jensen eller Jesper Nielsen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. 
 
 Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: BogenseVil du vide mere?

Wickie Irene Jensen
Kontakt Wickie Irene Jensen
Mobil: +45 2845 2015
E-mail: wj@peoplelink.dk