Technical Specialist

Teknisk ekspertviden inden for thermoform processer

Plus Pack er specialiseret i udvikling og produktion af innovative og kundetilpassede emballageløsninger til fødevareindustrien. Produktionen i Danmark omfatter to produktionsområder: plast og aluminium. Som Technical Specialist i thermoform processer, bliver du tilknyttet plastproduktionen, og du bliver den tekniske ekspert inden for virksomhedens thermoform teknologi. Du bliver en del af et team af kompetente kolleger inden for forskellige funktioner og fagligheder.  
 
Du får reference til produktionschefen for plastproduktionen, og dine ansvarsområder omfatter bl.a.:  
 
  • Styre anvendelsen af og vedligeholdelse af værktøjer, samt udvikling og godkendelse af nye værktøjer til thermoforming processer  
  • Indkøring af nye produkter/0-serier  
  • Bidrage til kapabilitetsstudier og design for manufacturing i tæt samarbejde med produktudviklingsteamet  
  • Løbende træning og udvikling af opstiller-/klargøringsteams  
  • Bidrage med specialistviden omkring plasttyper og produktionsprocesser  
  • Sikre systematisk vedligehold og optimering af thermoform maskinpark og udstyr  
  • Samarbejde med kvalitetsafdelingen omkring reklamationer  
 
I rollen får du en meget bred kontaktflade i dagligdagen såvel internt som eksternt, og du kommer bl.a. til at arbejde tæt sammen med opstillere, produktudviklingen, vedligeholdelses- og kvalitetsafdelingen, hvor du bidrager med teknisk sparring og ekspertise. Derudover bliver du primær kontaktperson i forhold til virksomhedens samarbejdspartnere inden for dit område, bl.a. værktøjsfremstilling.  
 
Arbejdsstedet er virksomhedens hovedkontor i Odense.  
 
Teknisk specialist med både drifts- og udviklingsfokus  
 
Vi forestiller os, at du har en baggrund som værktøjsmager med speciale i plast, maskinteknikker/ konstruktør, plastmager eller plast-ingeniør med erfaring inden for thermoforming. Optimalt har du opbygget din erfaring i en rolle, der har fokus på produktionsudstyr, forme og værktøjer til bearbejdning af thermoplast.  
 
Plus Pack er serieproducerende, og et vigtigt fokusområde er optimering af og fleksibilitet i seriestørrelser, omstillinger og tekniske kapabiliteter. Du får en central rolle i at identificere udviklingspotentialer i produktionen inden for dit område, og ikke mindst at initiere og eksekvere optimeringsprojekter. Derfor er det vigtigt, at du har erfaring med brugen af værktøjer til løbende proces- og produktionsoptimering, som f.eks. TPM, SMED mv.  
 
Det er ligeledes vigtigt for din succes i rollen, at du er en team-player og at du er god til at kommunikere og samarbejde med mange forskellige interessenter. Du trives med både daglige/praktiske opgaver i produktionen og de mere overordnede udviklingsopgaver – og du får opgaverne eksekveret.  
 
Bliv en del af en innovativ og international emballagevirksomhed  
 
Du bliver en del af en spændende, international virksomhed, som har en unik position på markedet for fødevareemballage. Virksomheden udvikler og producerer et af de største og bredeste produktprogrammer inden for fødevareemballage til hele det europæiske marked. Virksomheden investerer kontinuerligt i ny teknologi, og har stort fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi – og du vil opleve, at den øverste ledelse er meget aktive på området.  
 
Du får mulighed for at bringe din faglige ekspertise og dine optimeringsværktøjer i spil i et miljø, der er kendetegnet ved høj ambition, en stærk faglighed og stolthed. Samtidig får du gode muligheder for at sætte dit fingeraftryk på området, og samtidig udvikle dig fagligt og personligt.  
 
Lyder dette som dit næste karriereskridt? Så send os din ansøgning via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale. Du kan læse mere om virksomheden på www.pluspack.com, eller kontakt Nancy Lohmann hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig!  
 Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: OdenseVil du vide mere?

Nancy Lohmann
Kontakt Nancy Lohmann
Mobil: +45 53 38 41 91
E-mail: nl@peoplelink.dk