Produktionschef

Ledelse af finmekanisk montage og produktion – Nakskov

Du kender sikkert Ortofon – virksomheden som gennem generationer har været førende indenfor udvikling og produktion af pick-up´er til DJ´s og private hi-fi entusiaster over hele verden. Men virksomheden er mere end det. Ortofon er en højt specialiseret producent af finmekaniske komponenter, som ikke kun benyttes i virksomhedens egne produkter, men tillige sælges til medicinalindustrien, hvor de mest ekstreme krav til præcision og kvalitet er en forudsætning.  
 
En synlig chef som kan sætte retning og løfte sten af vejen
  
Du kommer til at stå i spidsen for en produktion med ca. 75 medarbejdere, som hhv. arbejder med montage gummi- og sprøjtestøbning, CNC bearbejdning og tryk.  
Virksomheden arbejder succesfuldt ud fra en delegerende tankegang, hvor teamledere og medarbejdere i høj grad er med til at planlægge og optimere produktionsflowet på baggrund af et solidt datagrundlag.  
 
Din primære opgave bliver derfor overordnet at lede, udvikle og motivere medarbejderne og teamlederende, så de hele tiden ved om de træffer rigtige beslutninger. Du har desuden det overordnede ansvar for at allokere ressourcerne i fabrikken, og for at den daglige planlægning møder markedets krav til fleksibel levering.  
 
Ud over dine teamledere får du et tæt og meget vigtigt samarbejde med kvalitetsafdelingen og med PTA/Produktudvikling både i forbindelse med det løbende kvalitetsarbejde, audits og ikke mindst i forbindelse med indkøring af nye produkter og varianter.  
Specielt for den kommende periode ligger der en spændende udfordring i at implementere helt nyt fuldautomatisk produktionsudstyr i en central del af produktionen.  
 
Erfaring med ledelse af timelønnede
 
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som P-ingeniør eller tilsvarende og du har sikkert tidligt vidst, at du skulle være leder - tage ansvar, vise retning, skabe tillid og være tydelig.  
Det er ikke afgørende, i hvilken branche du har opbygget din erfaring med at skabe overblik, lede og udvikle en organisation, men det er afgørende, at du har nogle års erfaring med ledelse af timelønnede gennem mellemledere eller teamleder. Det vil være en fordel, hvis du kender dynamikkerne i en organisation, hvor en stor del af den daglige planlægning sker mellem teamledere og medarbejdere.  
 
Ortofon er en meget teknisk organisation og der er mange medarbejdere, hos hvem fagligheden stikker meget dybt. Du behøver ikke selv være specialist på området, men det er en forudsætning for din succes, at du forstår og respekterer nørdens store værdi for en højt specialiseret virksomhed.  
 
Din værktøjskasse i form af et indgående kendskab til og forståelse for logistik og supply chain er grundlæggende forudsætninger for, at du kan varetage ansvaret. Ligeledes er det en forudsætning at du begår dig ubesværet på dansk og engelsk, da en stor del af dine kolleger på alle niveauer har forskellig nationalitet.  
 
Ansvar i markedsledende nichevirksomhed
   
Du har her mulighed for at få en nøgleposition med stor selvstændighed i en virksomhed med succes og høje ambitioner. Du får mulighed for at bruge hele din ledelsesmæssige værktøjskasse, og du kommer til at arbejde med forandringsprocesser, som både indebærer betydelige teknologiske og organisatoriske forbedringer. Du får med andre ord mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt og du kommer til at opbygge vigtige relationer i en international nicheverden, hvor engagement og passion er driver for succes.  
 
Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 2448 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.  
 Geografi: Sjælland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: NakskovVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk