Landmålingstekniker

50% på kontoret / 50% i felten

Afvekslende opgaver – nyeste udstyr! 
 
Forberedelse, tegninger og dokumentationsopgaver på kontoret kombineret med opmålingsopgaver i hele Jylland og på Fyn – det er kernen i den afvekslende hverdag, hvor du i et tæt samarbejde med dine kolleger løser en række forskellige specialistopgaver, bl.a.: 
  • Afsætning og indmåling af boringer 
  • Opmåling af tvær- og længdeprofiler 
  • Optegning af situationsplaner 
  • Kontrol af ledningsplaner og vurdering af sikkerhedsafstande 
  • Fladenivellementer 
  • Sagsstyring 
Franck arbejder med det nyeste Trimple R10, som også bliver dit vigtigste udstyr. 
 
Nyuddannet eller erfaring fra landinspektør, forsyningssektoren eller?
 
Du har sikkert en uddannelse som kort- og landmålingstekniker, men du kan også have opnået lignende kompetencer ad anden vej. Om du er nyuddannet, arbejder i forsyningssektoren, hos en landinspektør, hos en entreprenør eller er GIS-medarbejder inden for det offentlige, er ikke afgørende. Det vægter tungere, at du medbringer solide IT-kompetencer, herunder AutoCAD / tilsvarende tegneprogram. 
 
Du arbejder systematisk, med stor ansvarlighed og har evnen til at forvalte den udstrakte frihed, der også er i jobbet. Kulturen i Franck Miljø- & Geoteknik er præget af fleksibilitet og samarbejde, så det er vigtigt, at du kan identificere dig hermed. Som person er du typen, der bevarer roen og overblikket – både når der er travlt, og når tålmodighed er en nødvendighed.  
 
Kørekort og bopæl i passende afstand fra kontoret i Horsens forudsættes. 
 
Stærkt fagligt miljø i en bundsolid virksomhed  
 
Du bliver en del af et erfarent og dygtigt team med kolleger inden for både det geotekniske og det miljøtekniske område. Franck Miljø- & Geoteknik er en økonomisk sund og veletableret virksomhed hvor der investeres i den nyeste teknologi, Trimble R10 er et godt eksempel. Virksomheden byder på gode ansættelsesforhold, faglig sparring og muligheder for personlig udvikling. 
 
Bemærk: PeopleLink står for ansættelsesprocessen på vegne af Franck Miljø & Geoteknik, derfor beder vi dig ansøge hos PeopleLink. Vi modtager kun ansøgninger, som indsendes via 'Søg stillingen'

 

 

 Geografi: Fyn og Jylland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: HorsensVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk