Landmålingstekniker

50% på kontoret / 50% i felten

Afvekslende opgaver – nyeste udstyr! 
 
Forberedelse, tegninger og dokumentationsopgaver på kontoret kombineret med opmålingsopgaver i hele Jylland og på Fyn – det er kernen i den afvekslende hverdag, hvor du i et tæt samarbejde med dine kolleger løser en række forskellige specialistopgaver, bl.a.: 
  • Afsætning og indmåling af boringer 
  • Opmåling af tvær- og længdeprofiler 
  • Optegning af situationsplaner 
  • Kontrol af ledningsplaner og vurdering af sikkerhedsafstande 
  • Fladenivellementer 
  • Sagsstyring 
Franck arbejder med det nyeste Trimple R10, som også bliver dit vigtigste udstyr. 
 
Nyuddannet eller erfaring fra landinspektør, forsyningssektoren eller?
 
Du har sikkert en uddannelse som kort- og landmålingstekniker, men du kan også have opnået lignende kompetencer ad anden vej. Om du er nyuddannet, arbejder i forsyningssektoren, hos en landinspektør, hos en entreprenør eller er GIS-medarbejder inden for det offentlige, er ikke afgørende. Det vægter tungere, at du medbringer solide IT-kompetencer, herunder AutoCAD / tilsvarende tegneprogram. 
 
Du arbejder systematisk, med stor ansvarlighed og har evnen til at forvalte den udstrakte frihed, der også er i jobbet. Kulturen i Franck Miljø- & Geoteknik er præget af fleksibilitet og samarbejde, så det er vigtigt, at du kan identificere dig hermed. Som person er du typen, der bevarer roen og overblikket – både når der er travlt, og når tålmodighed er en nødvendighed.  
 
Kørekort og bopæl i passende afstand fra kontoret i Horsens forudsættes. 
 
Stærkt fagligt miljø i en bundsolid virksomhed  
 
Du bliver en del af et erfarent og dygtigt team med kolleger inden for både det geotekniske og det miljøtekniske område. Franck Miljø- & Geoteknik er en økonomisk sund og veletableret virksomhed hvor der investeres i den nyeste teknologi, Trimble R10 er et godt eksempel. Virksomheden byder på gode ansættelsesforhold, faglig sparring og muligheder for personlig udvikling. 
 
Der er brug for dine kompetencer, så søg stillingen herGeografi: Fyn og Jylland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: HorsensVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk