Geotekniker

… med lyst til at komme ud i virkeligheden!
… med base i Horsens

50% ude / 50% inde 
En afvekslende balance mellem geotekniske tilsyn/kontrol og efterfølgende udarbejdelse af rapporter – det er kernen i din hverdag. Du kommer til at arbejde med udstrakt ’frihed under ansvar’, når du selvstændigt løser dine opgaver. Et team på mere end 10 geoteknikere udgør dit interne faglige netværk, ligesom du på en række opgaver vil have et samspil med kollegerne i miljøafdelingen.  
 
Kvalitet, kompetence og præcision kendetegner den måde, hvorpå alle i Franck Miljø- og Geoteknik arbejder. Der er en faglig stolthed og professionalisme, som gennemsyrer hele organisationen. Det forventes derfor også, at du er omhyggelig med dine opgaver, rådgiver kunderne seriøst og leverer til aftalt tid. 
 
Minimum 3 års erfaring i rygsækken  
Med afsæt i en relevant ingeniøruddannelse har du allerede høstet de første 3 års erfaring – eller måske meget mere? – som geotekniker. Du arbejder formodentlig med ovennævnte opgavetyper hos en rådgivende ingeniør, en entreprenør eller i en anden geoteknisk virksomhed. 
 
Du er vant til at begå dig på en byggeplads og ved, hvad der skal til for at skabe et godt samarbejde, baseret på gensidig respekt. Kolleger og samarbejdspartnere anerkender dig for din tydelige og løsningsorienterede måde at kommunikere på. 
 
Du har og udstråler en faglig sikkerhed, der kombineret med en passion for geoteknik giver dig lysten til konstant at lære og paratheden til at udveksle erfaringer med kollegerne. Kulturen i Franck Miljø- og Geoteknik er præget af fleksibilitet og samarbejde, så det er vigtigt, at du kan identificere dig hermed. Det betyder også, at du som person er jordnær, uformel og velafbalanceret. Samtidig er du ambitiøs med dit arbejde og bidrager gerne til den gode positive stemning, der også er en del af kulturen. 
 
Faglig udvikling i ukomplicerede og fleksible rammer – også hvad angår arbejdstid  
Du bliver en del af et erfarent og dygtigt team med kolleger inden for både det geotekniske og det miljøtekniske område. Kontoret i Horsens fokuserer på opgaver i Jylland og på Fyn, men du får også kolleger på Sjælland, hvilket skaber yderligere fundament for faglig sparring. Franck Miljø- og Geoteknik er en økonomisk sund og veletableret virksomhed, hvor ansættelsesforholdene vil matche dit kompetenceniveau. 
 
Send din ansøgning snarest muligt! 
Der er et rigtig fornuftigt aktivitetsniveau hos Franck Miljø- og Geoteknik, og der er udsigt til flere spændende opgaver forude, så hvis du har de rette kompetencer og motivationen til at være med i en solid, velfungerende virksomhed, så klik her: Søg stillingen
 
 Geografi: Fyn og Jylland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: HorsensVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk