Indkøbsansvarlig

Indkøb til markedsledende produktionsvirksomhed

Eksekvering af den overordnede indkøbsstrategi  
 
Tenax Sild A/S har allerede en stærk leverandørportefølje - men som indkøber ved du, at optimering af indkøb er en kontinuerlig proces, hvor der konstant er behov for at arbejde med produkt, pris, kvalitet, leveringssikkerhed og generelle handelsbetingelser. 
 
Indkøb er en central driver for succes i virksomheden, og med reference til den adm. direktør bliver det dit ansvar at samle og udvikle indkøbsfunktionen inden for alle generelle produkt-/forbrugsområder.  
Som ansvarlig for at eksekvere den overordnede indkøbsstrategi vil dine opgaver favne bredt mellem: 
 
  • Udvikling af samarbejdet med eksisterende og nye leverandører 
  • Optimering af systemer og processer, som understøtter en effektiv produktion 
  • Aktivt og opsøgende at søge nye leverandøremner i ind og udland 
  • Leverandørforhandling og indgåelse af rammeaftaler  
  • Løbende overordnet opfølgning på ordrer og leverancer 
  • Sparring med produktudvikling og produktion  
 
Du kommer til at arbejde tæt sammen med hele organisationen, hvor der er mulighed for at søge sparring med de mest erfarne folk i branchen omkring produkterne og mulige leverandører, herunder særligt med fabriksdirektøren, som varetager den meget specialiserede og relationstunge indkøbsopgave på sild og hvidfisk. 
 
 
Øje for godt købmandsskab! 
 
Optimalt har du en baggrund med erfaring inden for indkøb til produktion, så du kender til både direkte og indirekte indkøb, herunder de prioriteringer, der kendetegner mere eller mindre kritiske varegrupper. Du kan også have opbygget din erfaring inden for en af de dygtige indkøbsorganisationer i detailhandlen eller grossistbranchen. Uanset din baggrund er det afgørende, at du kender indkøbsfunktionens rolle i forhold til at sikre en effektiv og stabil supply chain. 
 
Du er vant til at stå i spidsen for forhandlinger, hvor du bruger din struktur, systematik og stærke talforståelse som grundlaget for godt købmandskab. Ambitiøs er et andet ord, som passer rigtig godt på dig. Du leder konstant efter forbedringer og optimering – ofte i et tæt samarbejde med leverandørerne. 
 
Du er vant til at anvende virksomhedens ERP-system som et naturligt værktøj til at skabe overblik og transparens. Sprogligt begår du dig sikkert på dansk og engelsk i skift og tale. 
 
 
Nøglerolle med selvstændigt indkøbsansvar 
 
Er du klar til at tage et selvstændigt ansvar for en indkøbsfunktion? Så har du her mulighed for at få en nøglerolle i en markedsledende virksomhed, hvor indkøbsfunktionen på linje med en række af de øvrige funktionsområder gennemgår en udvikling, der skal ruste virksomheden til at tage den styrende rolle, som markedspositionen tilsiger. Du får ansvar, men har samtidig mulighed for sparring fra organisationen, og du får indflydelse til at komme igennem med dine ting i kraft af din direkte reference til den adm. direktør.  
 
Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 66102015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’klik her’ hurtigst muligt. 
 
 Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted:Vil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk