Aftermarket Manager

Opbygning af selvstændigt forretningsområde

Alsidige opgaver med fokus på salg, konceptudvikling og ledelse  

Du får med reference til den adm. direktør ansvar for at udvikle Hydraulicos After Market forretning inden for både service, reservedels- og salg af up-grades.

Hydraulico har allerede, med afsæt i et stort antal installerede pressere, en betydelig After Market forretning, og har som led i den seneste strategi udviklet nye og unikke Industri 4.0 servicekoncepter. De nye koncepter gør det både nemmere tilgængeligt og økonomisk rentabelt for kunderne, at benytte Hydraulicos services frem for at anvende egne teknikere eller lokale leverandører.

Du kommer derfor til at stå i spidsen for en række tiltag, som skal øge aktiviteten med de kunder som allerede har valgt Hydraulicos udstyr. Organisationen består af erfarne folk, med indgående kendskab til Hydraulicos teknik og kompetencer, ligesom afdelingens medarbejdere i mange tilfælde allerede har et indgående kendskab til kunderne.

Der vurderes imidlertid at være et langt større potentiale, og det bliver derfor din opgave, at afdække og opsøge dette - i tæt samarbejde med afdelingens egne medarbejdere og sælgerne i projektafdelingen.

Du kommer til at arbejde med både opsøgende og vedligeholdende salg, koncept og systemudvikling, samt ikke mindst motivation og udvikling af afdelingens medarbejdere.  


Teknisk salgsprofil med erfaring fra international Serviceforretning   

Du har en solid teknisk baggrund f.eks. som maskinmester, og du har gennem din karriere opbygget indgående kendskab til hvordan en international after market eller serviceforretning fungerer.

Du må gerne have erfaring som servicetekniker eller commisioning engineer, men det er afgørende - at du har en kommerciel tilgang til at se forretningsmulighederne i kundernes behov for service, reservedele og up-grades.

Du trives med at opsøge muligheder, og sætter høje mål for både dig selv og for dit forretningsområde, og du går i front for din afdeling, når det gælder om at afsøge nye markeder eller forretningsområder.

Du får den overordnede opgave at udvikle Hydraulicos After Market forretning - og dermed et strategisk ansvar – hvor det er en forudsætning for din succes, at du formår at arbejde langsigtet og struktureret.

Du kan begå dig ubesværet på engelsk, og det er en fordel hvis du tillige behersker et andet hovedsprog.

Da Hydraulicos kunder findes over det meste af Europa, i USA og i et vist omfang i Syd- og Mellemamerika, skal du være indstillet på at rejse 60 – 80 dage om året.


Mulighed for at skabe din egen succes blandt kompetente kolleger

Du tilbydes et selvstændigt job, hvor du får mulighed for at bruge al din erfaring og ambition til at udvikle After Market forretningen i solide rammer, hvor både ejer, bestyrelse og direktion ved, at langsigtet forretningsudvikling tager tid og kræver opbakning fra hele organisationen.

Hydraulico har et godt omdømme, og er kendt for at levere gode løsninger til kunderne. Med en stor mængde af Hydraulico udstyr og løsninger i drift over store dele af verden, har du derfor gode muligheder for at skabe en succes.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 66 10 20 15 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

 Geografi: Østjylland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: OdderVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk