Udviklingsingeniør

Mekanisk udvikling af produkter til miljø- og energioptimering

Projektledelse og konstruktion af markedsledende produkter

Som udviklingsingeniør får du selvstændigt ansvar for udvikling af både nye og forbedringer af eksisterende produkter. Du bliver del af et udviklingsteam med forskellige kompetencer, hvor dit faglige område er mekanisk konstruktion, mens du integrerer over til kollegernes områder indenfor motor, styring og el.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for konstruktion af mekaniske komponenter i bl.a. tyndplade. Derudover arbejder du sammen med underleverandører om dimensionering og udvælgelse af komponenter. Du udarbejder specifikationer, sørger for dokumentations- og produktionsgrundlag i henhold til relevante godkendelser og deltager på funktionstest og fieldtest i forbindelse med nyudvikling af mekaniske/elektriske produkter.

Du bliver tillige medansvarlig for at samle de forskellige kompetencer omkring projekterne og hermed drive udviklingsprocessen fra business case til færdigt produkt. Du bliver herudover en del af det team, som sikrer, at produktporteføljen er tidssvarende og markedstilpasset samt naturligvis, at produkterne lever op til gældende lovgivning.

Som ansvarlig for en del af exodrafts løsninger, må du forvente, at du i mindre omfang bliver del af den tekniske backup omkring produkterne overfor både interne og eksterne interessenter, fx i forbindelse med produktskoling og reklamationssager. Der er rejseaktivitet i mindre omfang.

 

Teknisk velfunderet produktudvikler

Du har sikkert en ingeniørbaggrund inden for maskine, mechatronic eller måske integreret design - men det er ikke en forudsætning. Det væsentligste er, at du har en relevant teknisk baggrund og har arbejdet med konstruktion og dokumentation af mekaniske produkter til serieproduktion, og dermed har oparbejdet erfaring med produktudviklingens forskellige faser. Materialekendskab primært inden for metal samt en bred teknisk interesse er ligeledes kvalifikationer, som vægtes højt.

Du ved hvordan form og funktion spiller sammen med teknik, service, installation og brug. Dertil har du kendskab til procedurer for og krav til produktgodkendelser og CE-mærkning, samt erfaring med produktspecifikationer, tekniske manualer og produkttest.

Du trives i en organisation med frihed under ansvar. Du nyder en hverdag med mangeartede opgaver, og har det overblik og overskud, der gør, at du overholder dine deadlines i en hverdag med mange prioriteringer. Din pragmatiske, løsningsorienterede og teknisk velfunderede tilgang, kombineret med sans for detaljer og præcision, gør dig i stand til at omsætte ideer til brugbare løsninger.

I dit arbejde går du struktureret frem, du engagerer dig i projekterne og du har altid din sans for forretningen med i din fremgangsmåde og løsning. Da du vil have mange kontakter internt og eksternt, er det væsentligt, at du er samarbejdende, opsøgende og kommunikerende.

 

Specialist i ambitiøs og engageret organisation

Du tilbydes en stilling, hvor du bliver en specialist inden for dit område samtidig med, at du får en bred berøringsflade i produktudviklingen. Du bliver en del af en mindre organisation og vil derfor få en nøglerolle i såvel forretningen som udviklingsafdelingen.

Du kommer til at arbejde sammen med engagerede kolleger og bliver en del af en virksomhed i en positiv udvikling. Seneste udvikling er, at man har insourcet montagen, hvorfor du vil have produkterne helt tæt på i din hverdag. Der er en uformel omgangstone med højt til loftet og stor grad af medbestemmelse. Kulturen i huset bærer præg af godt humør, ambition og hjælpsomhed.

 

Kontakt Jesper Nielsen og Wickie Irene Jensen hos PeopleLink på 66 10 20 15 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

 Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: OdenseVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk