Salgschef

Ansvar for salg til erhverv i Danmark

Salgsledelse og forretningsudvikling

Som Salgschef for erhverv bliver du den drivende kraft i den fortsatte udvikling af H.J. Hansen Vin’s erhvervssalg, og du bidrager til at sikre positionen som den foretrukne partner for erhvervskunder i Danmark.

Du leder et team af 3 fagligt dygtige og dedikerede salgskonsulenter, og du er selv aktivt involveret i planlægning og gennemførelse af markeds- og salgsindsatserne, herunder også gennemføre salg, forhandling og indgåelse af aftaler med såvel nye som eksisterende kunder. Du får reference til Salgsdirektøren, og bliver en del af et salgslederteam, hvor du i tæt dialog med dine kolleger også bidrager til at udvikle koncepter og strategiske tiltag, der udvikler salget på tværs af salgskanalerne.

Din første hovedopgave bliver derfor i tæt samarbejde med salgsdirektøren at udarbejde - og dernæst drive implementeringen af en strategisk roadmap for erhvervsafdelingen, som omfatter både det direkte B2B salg og salg via detail. Du kommer i den forbindelse til at samarbejde med mange forskellige interessenter både internt og eksternt med kolleger, kunder og leverandører.


Ambitiøs salgschef med fokus på salgsstrategi og eksekvering

Du har relevant afsætningsmæssig uddannelse, og har min. 5 års salgserfaring med dokumenterede resultater i en relateret branche, f.eks. salg af nydelsesmidler, fødevarer, forbrugerprodukter eller lign., f.eks. FMCG. Derudover er det vigtigt, at du har indsigt i og erfaring med både B2B og detailsalg.

Det er ikke afgørende, at du på forhånd har erfaring med salg af vin og spiritus, men det er afgørende, at du er passioneret omkring kvalitetsvine, og er indstillet på hurtigt at tilegne dig den nødvendige faglige viden.

Du har både motivation og evner til at arbejde strategisk og konceptuelt, samtidig med, at du er resultatorienteret og vedholdende i eksekveringen af indsatserne. Du er skarp, når det gælder om at forstå markedet, spotte tendenser og kunne identificere muligheder og løsninger. Lige så vigtigt er det, at du er en struktureret, systematisk og opfølgende projektleder, og at du drives af at skabe resultater sammen med andre.

Du er motiverende og engagerende i din ledelsesstil, og du er en dygtig formidler, som formår at sælge dine ideer og overbevise dine omgivelser på en tillidsvækkende og troværdig måde. Det falder dig naturligt at skabe relationer, og du har en smittende energi i din kontakt til andre.


Unik karrieremulighed i en spændende koncern

Du bliver en del af et ambitiøst og professionelt miljø i en markedsledende virksomhed. Du får mulighed for at bruge din professionelle erfaring til at deltage i opbygningen af en moderne og fremsynet salgsstruktur. Din succes bygger du på din kommercielle forståelse, som du bruger til at sætte dit fingeraftryk på både strategi og rammer samtidig med, at du selv er hands-on i implementeringen og resultaterne.

Du får et stærkt brand i ryggen, et sortiment af unikke produkter af høj kvalitet og et team af kolleger med høj ambition og en stærk vilje til at lykkes. Virksomheden er i en positiv udvikling, og du vil opleve et professionelt salgsmiljø, hvor der gerne investeres i både din og dit teams udvikling.

Lyder det som en spændende karrieremulighed? Kontakt Nancy Lohmann hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ - allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig! Vi indkalder løbende til samtale.

 



Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Odense



Vil du vide mere?

Nancy Lohmann
Kontakt Nancy Lohmann
Mobil: +45 53 38 41 91
E-mail: nl@peoplelink.dk