IT-supporter

Support og udviklingsprojekter i en fremadstormende robotvirksomhed

Understøttelse af IT-driften i et globalt set-up

Vil du være med til at udvikle og understøtte IT-funktionen i en af regionens mest ambitiøse virksomheder? Så er du måske den, vi leder efter.

Som IT-supporter i OnRobot bliver du en del af det interne IT-afdeling, hvor du, i tæt samarbejde med din leder og brugerne, vil arbejde med at udpege, implementere samt tage systemansvar for de bedste tekniske løsninger til at understøtte OnRobots massive vækst. Som IT-supporter er din hovedopgave naturligt at understøtte brugerne og den løbende drift samt vedligeholdelse af virksomhedens systemer. Derudover får du også mulighed for at være frontløber på forskellige projekter.

Mere specifikt vil du som IT-supporter i OnRobot arbejde med:

  • Daglig support af IT-systemer og brugere

  • Indkøb, opsætning af maskiner samt on-boarding af nye medarbejdere

  • Optimering af nuværende driftssystemer herunder netværk, antivirus og print

  • Projekter vedrørende valg og implementering af nye IT-systemer

OnRobots IT-strategi er baseret på et moderne cloud only miljø. For mange en ny måde at arbejde med IT på. Du vil derfor også skulle hjælpe virksomhedens IT-brugere, ved at udvikle guides til brug af IT-systemerne. Der vil i jobbet også kunne være en mulighed for noget rejseaktivitet til OnRobots datterselskaber rundt omkring i verden.


Initiativrig og visionær IT-entusiast

Du har sikkert en uddannelse indenfor IT, som for eksempel IT-supporter eller datatekniker – men der kan være flere indgange til jobbet. Det vigtigste er at du har kendskab til – og en stor interesse for de systemer som indgår i et moderne IT set-up. Det forventes at du har kendskab til og er klar til at arbejde med systemer som:

  • Windows 10

  • Azure AD

  • Intune / Autopilot / Modern Workplace

  • O365, herunder f.eks Microsoft Teams

Du har min. 3 års erfaring fra en lignende stilling, og du er opdateret på de nyeste muligheder og tendenser indenfor IT, og har en generel interesse i at følge udviklingen. Du har gåpåmod og handlekraft og kaster dig gerne ud i nye udfordringer og projekter. Derudover er du udadvendt og serviceminded – du forstår vigtigheden af at vejlede og hjælpe andre med diverse udfordringer indenfor IT. Du har et stort overblik og formår at prioritere opgaverne på en travl arbejdsdag. Du begår dig på dansk og engelsk i både skrift og tale.


En global virksomhed med fokus på fremtidens løsninger

Som IT-supporter i OnRobot får du muligheden for at blive en del af en vækstende ’Born Global’-virksomhed i robotindustrien. Du vil få muligheden for at sætte dit præg på udviklingen af IT-systemerne i et internationalt set-up, som er indstillet på at gå nye veje mht. IT. Du bliver en del af en arbejdsplads med ambitiøse og fagligt stærke kolleger, hvor individuel opgaveløsning og team spirit går hånd i hånd.

Kontakt PeopleLinks konsulenter Jesper Nielsen på +45 6610 2015 eller Pernille Lærke Iversen på +45 2887 2115 på for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Odense SØVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Pernille Lærke Iversen
Kontakt Pernille Lærke Iversen
Mobil: +45 2887 2115
E-mail: pli@peoplelink.dk