Administrativ Koordinator

Alsidige opgaver med stor international berøringsflade

Højre hånd til Head of Global Technical Support and Training

Som administrativ koordinator for Global Technical Support and Training vil du få en bred vifte af administrative opgaver, hvor du bevarer overblikket og understøtter arbejdet i Global Technical Support and Training i OnRobot. Du vil arbejde tæt sammen med Head of Global Technical Support and Training, hvor du hele tiden har en føling med hans og gruppens behov for administrativ assistance.

Nogle af dine arbejdsopgaver vil være at:

  • Koordinere kalendere
  • Planlægge og indkalde til møder
  • Opsætte præsentationer i PowerPoint
  • Opdatere og vedligeholde Excel-data for beregninger af rapporter
  • Opfølgning på igangværende projekter og opgaver

Som administrativ tovholder for Global Technical Support and Training vil du få en bred berøringsflade med såvel interne som eksterne interessenter. Derfor vil dit arbejde også bære præg af mundtligt og skriftligt kommunikation med personer fra mange dele af verden.


Struktureret og serviceminded selvstarter

Til denne stilling er det ikke afgørende hvilken uddannelsesmæssig baggrund du har. Det essentielle er, at du har den rette indstilling til arbejdet – at du kan lide at have et blik for detaljen, samtidig med at du formår at holde overblikket. På baggrund af dit altid store overblik ved du, hvad der skal gøres og hvornår det skal gøres. Du viger ikke tilbage fra at sætte ting i gang, og du kaster dig gerne ud i at prøve noget nyt.

Du ved, at nøglen til et godt samarbejde ligger i kommunikationen, og du formår at bevare et smil på læben og i stemmen, selv i travle situationer. Du taler og skriver engelsk på et professionelt niveau og er generelt god til at danne relationer på tværs af sprog, kulturer og nationaliteter.


Bliv en del af en ambitiøs og international virksomhed

Som administrativ koordinator for Global Technical Support i OnRobot får du muligheden for at blive en del af en vækstende ’Born Global’-virksomhed i robotindustrien. Du vil få en stor berøringsflade og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer. I dit arbejde vil du bidrage til opnåelsen af ambitiøse mål, ved at være en nøglespiller i forhold til at sikre det administrative grundlag for Global Technical Support and Training i OnRobot. Du bliver en del af en arbejdsplads med ambitiøse og fagligt stærke kolleger, hvor individuel opgaveløsning og team spirit går hånd i hånd.

Kontakt Jesper Nielsen og Pernille Iversen hos PeopleLink på +45 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

 Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Odense SØVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Pernille Lærke Iversen
Kontakt Pernille Lærke Iversen
Mobil: +45 2887 2115
E-mail: pli@peoplelink.dk