Strategisk økonomirådgiver

Speciale i skat og selskaber

Vil du være den primære sparring for større koncernlandbrug?

Så er du måske den rette person til den nyoprettede stilling som strategisk økonomirådgiver hos LandboSyd. I stillingen vil du få din egen kundeportefølje med kunder af varierende størrelse og kompleksitet, som du vil få ansvar for at yde økonomisk rådgivning og sparring til. Dine kunder kan være koncerner med 5-10 juridiske enheder. Din fornemmeste rolle er at være den primære kontaktperson for dine kunder og gennem din rådgivning i komplekse forretningsspørgsmål skaber du værdi for kundernes forretning og derigennem styrker LandboSyds position som foretrukken rådgiver i landbruget.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Økonomisk og strategisk rådgivning på ledelsesplan for koncerner, hvor der både indgår personlige og juridiske enheder
  • Håndtering og rådgivning af selskabsregnskaber
  • Rådgivning vedrørende skatteoptimering og langsigtet skattestrategi for store produktionslandbrug
  • Yde strategisk og økonomisk rådgivning i forbindelse med større investeringer, herunder ejendomsinvesteringer og køb og salg af virksomheder
  • Rådgive i forbindelse med generationsskifte, selskabskonstruktion og skattestrategi
  • Virksomheds-/koncernejers vigtigste sparringspartner

Du kan se frem til at indgå i et specialistteam i en faglig stærk rådgivningsvirksomhed med en decentral struktur, hvor den kollegiale sparring og det tværfaglige samarbejde om den enkelte opgave er en afgørende del af LandboSyds succes. I stillingen som strategisk økonomirådgiver vil du dermed få en bred kontaktflade til interne samarbejdspartnere såvel som til eksterne kunder og andre interessenter.


Erfaren og pragmatisk økonomisk profil med et stort drive

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.aud., cand.oecon.agro. eller lignende og har arbejdet flere år med skatterådgivning og revision. Du har erfaring både med håndtering af regnskaber og med økonomisk rådgivning af større virksomheder. Måske har du endda erfaring med rådgivning af landbrugskunder, men dette er ikke et krav.

I dit arbejde er du kreativ, kvalitetsbevidst og grundig. Du er god til at skabe positive relationer til kunder og kollegaer. Du ved, at nøglen til et velfungerende samarbejde er god kommunikation samt at bevare fokus på den opgave, som skal løses. Du brænder for at skabe værdi og er drevet af at sikre de bedste løsninger for dine kunder for derigennem at se resultater.


Spændende karrieremuligheder med stor fleksibilitet i arbejdet

Du tilbydes en rolle, hvor du har en stor indvirkning på dine kunders økonomi og fremadrettede udvikling, og hvor dine kompetencer i høj grad bliver sat i spil. Du bliver en del af en stærk tværorganisatorisk faglighed, som sikrer, at du har en solid platform til at skabe værdi hos kunderne.

Udover grundig introduktion og oplæring prioriterer LandboSyd videreuddannelse og udvikling af sine medarbejdere. I takt med din egen udvikling er der mulighed for at udvide din portefølje med nye spændende kunder.

Du indgår i en organisation med ca. 150 kollegaer i et fleksibelt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der er en stærk holdånd og hvor kollegaer hjælper hinanden. For et år siden flyttede organisationen i nye faciliteter i Aabenraa helt ud til motorvejen, hvor de har flotte kontorfaciliteter med fitnessrum og attraktiv frokostordning i moderne kantine.

Kontakt Torsten Laen hos PeopleLink på 23238464 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

 

 Geografi: Sydjylland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: AabenraaVil du vide mere?

Torsten Laen
Kontakt Torsten Laen
Mobil: +45 23 23 84 64
E-mail: tl@peoplelink.dk