Group Internal Sales Manager

med internationalt mindset og kommercielt fokus

Vil du bidrage til at skabe en uovertruffen kundeoplevelse i et internationalt miljø?

Plus Pack er specialiseret i udvikling og produktion af innovative og kundetilpassede emballageløsninger til fødevare-industrien. Virksomheden har egne salgsselskaber i Danmark, Belgien, Frankrig, Polen, Norge og Tyskland og produktion i Danmark og Belgien.

Som Group Internal Sales Manager bliver du en del af salgsledelsen og får reference til Group Sales Director. Du står i spidsen for et internationalt team på i alt 13 medarbejdere, som er geografisk placeret i henholdsvis Danmark og Belgien. Teamet arbejder hver dag for at sikre en uovertruffet kundeoplevelse, og bidrager til at optimere salget og styrke Plus Pack’s position som den foretrukne samarbejdspartner.

Internal Sales varetager den administrative og logistiske del af salgsprocessen, og opgaverne spænder fra vedligeholdelse af priser og kundestamdata til ordrebehandling, kundebetjening, leveringskoordinering, transport, fakturering og reklamationer. Kunderne er primært europæiske fødevarevirksomheder og distributører.

Du får en hverdag med højt tempo, og forskelligartede opgaver. Blandt dine opgaver kan nævnes:

  • Sætte retning, planlægge og prioritere afdelingens opgaver i tæt samarbejde med dit team og øvrige kolleger
  • Sikre et højt effekivitets-, service- og kvalitetsniveau i afdelingens leverancer
  • Lede, udvikle og støtte Internal Sales teamet
  • Sikre at Internal Sales har fingeren på kundernes puls og løbende følger behovet med henblik på at generere mersalg og understøtte salgets indsatser
  • Løbende udvikle og optimere afdelingens nøgleprocesser, samt stå i spidsen for den deraf afledte interne koordinering

Arbejdsstedet er virksomhedens hovedkontor i Odense. Der er rejseaktivitet forbundet med jobbet, forventeligt omkring 30 dage om året.


Stærk people manager med kommercielt fokus

Du har en relevant kommerciel uddannelse kombineret med minimum 5 års erfaring fra en tilsvarende stilling med ledelse og international kundekontakt. Vi lægger vægt på, at du har erfaring fra en fremstillingsvirksomhed, og dermed kender værdikæden og processerne.

Dernæst er det afgørende, at du er en erfaren leder, der gerne går forrest og tager styring og ejerskab på afdelingens leverancer. Via overblik, procesforståelse og et godt blik for kundens behov, er du god til at spotte optimeringsmuligheder, og du tager gerne initiativ til nye arbejdsgange og metoder, som kan udvikle teamet, kundeoplevelsen og/eller forretningen.

Som person er du kendetegnet ved et højt energiniveau samt et positivt mind-set. Du ser muligheder, og når der er bump på vejen, er du motivatoren, der inspirerer til gode løsninger og sikrer, at opgaverne bliver fulgt til dørs. Samtidig er du god til at kommunikere med dine stakeholders, og du ved, hvordan du finder fælles fodslag i dine løsninger.

Det er afgørende, at du er flydende på dansk og på engelsk i skrift og tale. Mestrer du derudover fransk og/eller tysk er det et plus. Derudover er du stærk på IT, herunder MS Office og et af de større ERP-systemer – gerne M3, men det er ikke et krav.


Spændende karrieremulighed i en ambitiøs og succesfuld koncern

Du bliver en del af en spændende, international virksomhed, som har en unik position på markedet for fødevareemballage. Virksomheden udvikler og producerer et af de største og bredeste produktprogrammer inden for fødevareemballage til hele det europæiske marked. Virksomheden investerer kontinuerligt i ny teknologi, og har stort fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi – og du vil opleve, at den øverste ledelse er meget fremsynede og aktive på området.

Du får en unik mulighed for at arbejde med ledelse, internationalt salg og komme helt tæt på nogle af de mest interessante og betydelige fødevareproducenter i Europa. Du træder ind i en rolle med stor indflydelse og gode muligheder for at sætte dit fingeraftryk. Det tætte samspil med dit team, salgsledelsen og med dine øvrige kolleger vil give dig både læring og plads til at bidrage.

Lyder dette som dit næste karriereskridt? Så send os din ansøgning via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale. Du kan læse mere om virksomheden på www.pluspack.com, eller kontakt Nancy Lohmann hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig!

 Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Odense SVil du vide mere?

Nancy Lohmann
Kontakt Nancy Lohmann
Mobil: +45 53 38 41 91
E-mail: nl@peoplelink.dk


Se video