Sprøjtestøbeekspert

Kan du få en Battenfeld micro injection moulding maskine til at spinne?

Udviklingsprojekter, indkøring af nye produkter og produktion

Ortofon løser komplekse sprøjtestøbeopgaver, både med komponenter til egne produkter samt som underleverandør til kunder med høje krav til materialer, tolerancer og kvalitet – og i stillingen som sprøjtestøbeekspert bliver du omdrejningspunktet i forhold til den fremstillingsmæssige samt den maskintekniske del.

Dine væsentligste opgaver bliver:

  • Support til udviklingsafdelingen, herunder prototypefremstilling og sparring omkring emners producérbarhed
  • Kontakt med eksterne leverandører af støbeforme
  • Maskinindstillinger, 0-serier og implementering af nye produkter
  • Gennemførsel af produktionsopgaver
  • Løbende optimering

I ca. halvdelen af din tid vil du have fokus på udviklings- og indkøringsopgaver, mens den anden del vil være koncentreret omkring produktion af emner – en hverdag, hvor dine kompetencer inden for fremstilling af højkvalitetsplastemner helt sikkert bliver udfordret.


Passion for plast + teknisk flair!

De helt afgørende forudsætninger for at passe godt ind i rollen som sprøjtestøbeekspert er solid hands-on erfaring med sprøjtestøbning kombineret med gode samarbejdsevner. Med til dine erfaringer hører også gennemførelse af fyldeskudsserier og samspil med formleverandører. Formodentlig er du i dag en efterspurgt kollega, når vanskelige støbeopgaver skal løses.

Mange små serier skaber en varieret hverdag, så det er vigtigt, at du trives godt med forskellige aktiviteter og nye udfordringer. Derudover finder du det motiverende, at arbejdsdagen veksler mellem selvstændige og mere teambaserede opgaver.


Samarbejde med DTU’s plastspecialister

Ortofon er ikke blevet et verdenskendt brand for ingenting. Succesen er funderet i en lang tradition for innovation, finmekanik og kvalitet. Et tæt samarbejde med DTU, deltagelse i EU-projekter og et generelt meget højt fagligt niveau har skabt et helt særligt miljø, hvor dygtige kolleger brænder for deres job. Her får du chancen for at gøre en forskel og udvikle dig såvel personligt som teknisk.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 2448 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.

 Geografi: Sjælland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: NakskovVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk