Salgskoordinator

Kundebetjening, beregning og udvikling af systemer

Nøglerolle i udvikling af den interne salgsfunktion

PIT Hegn står overfor en spændende udvikling, hvor nyt ejerskab, ny ledelse og en professionel bestyrelse, er i gang med at bygge en moderne, markedsledende virksomhed på fundamentet af den solide position, der er opbygget gennem 25 år i branchen.

Professionel kundebetjening, skarp tilbudsberegning og effektive systemer bliver en stor del af fundamentet – det er her du kommer ind i billedet.

Det bliver nemlig din rolle at indtage en central rolle i virksomheden, som koordinator mellem de eksterne sælgere, leverandører, dine kolleger i Ringe, afdelingerne i Jylland og på Sjælland – og ikke mindst kunderne.

Du bliver eksponent for en ambitiøs tilgang til markedet, hvor kunderne skal mærke, at de er i professionelle hænder fra første kontakt, og til der er lavet en aftale om løsningen – hvad enten det drejer sig om et million- projekt til et af de store anlægsprojekter eller en fårefold til et hobbylandbrug.

Konkret kommer din dagligdag til at bestå af en række forskellige opgaver, herunder:

  • Dialog og behovsafklaring med kunder
  • Beregning af tilbud på større projekter
  • Opfølgning med – og hos kunder
  • Koordination med montageafdelingen
  • Planlægning og gennemførelse af aktiviteter sammen med sælgerne og den adm. direktør  

Du får en bred berøringsflade med både kolleger, kunder og en bred vifte af leverandører af produkter og ydelser. Du vil få reference til den administrerende direktør, hvor du også kan hente sparring og støtte til at udvikle dig i jobbet. Der er god mulighed for selv at præge nuværende og fremtidige arbejdsopgaver – blandt andet er det muligt at få selvstændigt kundeansvar for nogle af de største kunder i virksomheden.
 

Erfaring fra byggebranchen eller relateret grossist eller produktvirksomhed   

Der kan være flere indgange til jobbet. En oplagt baggrund er f.eks. hvis du har opbygget din erfaring med kunder og beregning fra en tømmerhandel, en grossistvirksomhed, en producent af byggematerialer – eller du har måske siddet et andet sted i værdikæden indenfor byggebranchen, hos en totalentreprenør eller større fagentreprenør.

Du kan som nævnt have din erfaring fra flere brancher og kendskab til byggebranchen er ikke et ultimativt krav, såfremt du har arbejdet med kundebetjening, beregning/kalkulation og at du gennem din erfaring fra en professionel organisation har lært værdien af effektive systemer og rutiner.

Som person er du energisk og handlingsorienteret, og du påtager dig gerne ansvaret for at få opgaver gennemført. Du har en god forretningsforståelse og købmandskab, og du er drevet af ambitioner og en lyst til at optimere og forbedre.
 

Bliv del af en spændende rejse i en ambitiøs vækstvirksomhed

Som salgskoordinator i PIT Hegn bliver du en del af en virksomhed, som lige nu er på en spændende rejse - med fokus på fortsat vækst, strukturering og professionalisering. Senest har virksomheden etableret en professionel bestyrelse som sammen med den administrerende direktør vil sætte retning og tempo på PIT Hegns udvikling. Dette giver dig mulighed for at blive en del af – og få indflydelse på – en spændende rejse, som allerede nu tegner til at blive en stor succes. Din egen udviklingskurve i stillingen vil heraf naturligvis også være stejl, og du vil få mulighed for at arbejde sammen med og lære af meget kompetente afsætningsfolk.
 

Kontakt PeopleLinks konsulenter Jesper Nielsen +45 2448 2015 eller Pernille Lærke Iversen på +45 2887 2115 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: RingeVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Pernille Lærke Iversen
Kontakt Pernille Lærke Iversen
Mobil: +45 2887 2115
E-mail: pli@peoplelink.dk