Afdelingsdirektør

Resultatansvar med afsæt i geoteknik, miljø og ledelse

Vil du stå i spidsen for et nyt domicil og nye aktiviteter på Sjælland?

Som afdelingsdirektør bliver du ansvarlig for at udvikle virksomhedens aktiviteter i den sjællandske afdeling, der ligger i Slangerup indtil et nyopført domicil, står klar i Ballerup.

Du får hermed mulighed for at stå i spidsen for en frisk start. I tæt samarbejde med afdelingen i Horsens og dine ledere og medarbejdere på kontoret og i bilerne på Sjælland cementerer du Franck Miljø og Geotekniks position som en af de absolut førende danske virksomheder indenfor geoteknik og miljørådgivning.
Afdelingen består af medarbejdere med forskellige kompetencer – alle på et meget højt niveau og med en stærk faglig identitet. I alt tæller afdelingen p.t. ca. 30 medarbejdere med baggrund som ingeniører, geologer, biologer, boreteknikere, landmålingsteknikere samt administration. Afdelingen er organiseret i tre selvkørende teams.

Din opgave bliver at bygge videre på den succes, som Franck Miljø og Geoteknik har opnået gennem 40 år i branchen – og det forventes, at du har den energi og faglighed, der skal til for at tage afdelingen til næste niveau.
Du kommer til at arbejde tæt sammen med den øvrige ledelse om at udarbejde strategi og planer for, hvordan ambitionen skal indfries – men mandag morgen handler det om at eksekvere på de store tanker. Din hverdag kommer derfor til at bestå af ledelse og motivation af medarbejdere og ledere, håndtering af nøglekunder og nøglesager samt iværksættelse af nye idéer og tiltag som kan øge virksomhedens aktiviteter og dermed forretningsomfang. Sidst men ikke mindst rapportering og deltagelse i direktions- og bestyrelsesmøder, hvor du står til ansvar for det opnåede resultat når måneden og året er gået.


Erfaring fra rådgivnings- eller entreprenørbranchen og klar til selvstændigt ansvar

Du har sikkert en baggrund som ingeniør og geotekniker fra en af de store rådgivningsvirksomheder eller fra entreprenørbranchen, hvor du tidligt har fået område- eller teamansvar, og nu er klar til at tage det fulde ansvar for en selvstændig forretning.
Du ved, at gennemslagskraft i denne verden bygger på faglig respekt, og det er derfor en forudsætning, at du er en dygtig håndværker. Dit drive og din ambition ligger imidlertid nu omkring ledelse og forretningsudvikling, og du trives, når du kan se, dine indsatser resulterer i at dygtige medarbejdere udvikler sig, og at tilfredse kunder og nye segmenter skaber aktivitet og energi i forretningen.
Ud over dine geotekniske kompetencer, er det en forudsætning for din succes, at du evner at skabe struktur og overblik - at du kan prioritere og se hvor afdelingens ressourcer bliver brugt bedst. Det vil samtidig være en fordel hvis du allerede har arbejdet med det administrative set-up og økonomi, men det behøver ikke at have været på virksomhedsniveau, da du vil have god sparring fra afdelingen i Horsens omkring dette.

Som leder er du ukompliceret og direkte. Du skaber tillid til din person ved at være forudsigelig, og ved at sætte retning og støtte op om de beslutninger som virksomhedens ledelse har truffet i fællesskab.


Selvstændigt ansvar i en robust virksomhed

Du tilbydes her det næste naturlige skridt i din karriere, med selvstændigt ledelses- og resultatsansvar for din egen enhed. Franck Miljø og Geoteknik hviler på et stærkt fundament, hvor faglighed, loyale kunder og en tillidsfuld og åben organisationskultur også bliver bærende elementer for din succes i jobbet.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 24482015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Hovedstadsområdet
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted:Vil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Wickie Irene Jensen
Kontakt Wickie Irene Jensen
Mobil: +45 2845 2015
E-mail: wj@peoplelink.dk