Driftsdirektør

Ledelse og operationelt ansvar for stor driftsorganisation

Nøglerolle med både strategisk, taktisk og operationelt fokus

Tide Bus er en af Danmarks største busoperatører, og har ambitioner om yderligere udvikling og styrkelse af sin position i de kommende år. Som Driftsdirektør får du en nøglerolle i denne udvikling. Du får P&L ansvar for driften i Danmark samt det ledelsesmæssige ansvar for hele driftsorganisationen, som er placeret på 15 forskellige geografiske lokationer. Det bliver din hovedopgave at sikre en effektiv drift af virksomhedens operationelle enheder, herunder driftscentre og værksteder. Derudover sikrer du i tæt samarbejde med den adm. direktør og den øvrige ledergruppe at tilvejebringe overblik, beslutningsgrundlag, løbende rapporteringer og generel udvikling af driftsområdet.

Du får en betroet rolle og vil være helt tæt på forretningen. Ud over de naturlige drifts- og ledelsesmæssige opgaver, vil du også få ansvaret for:

  • Udarbejdelse af og opfølgning på budgetter og prognoser
  • Sikre implementering og overholdelse af driftsstandarder
  • Eksekvering og opfølgning på forretningsprojekter, bl.a. tilbud og kontrakter
  • Løbende udvikling og optimering af drift og organisation i samarbejde med afdelingens ledere
  • Rapportering og bidrage til videreudvikling af KPI’er, der vedrører driften
  • Deltage i kundemøder, kontraktforhandlinger og generelt udføre løbende relationsarbejde i forhold til kunder og samarbejdspartnere

Du får reference til virksomhedens adm. direktør og bliver en del af ledergruppen. Din arbejdsplads bliver det administrative hovedkontor i Odense, men det forventes at du bruger hovedparten af din tid i driften.


Forretningsorienteret og erfaren leder af en større service-/driftsorganisation

Du har en relevant uddannelse - gerne suppleret med en ledelsesmæssig overbygning. Det er afgørende, at du har opbygget solid erfaring med ledelse af en større service-/driftsorganisation med flere lokationer. Vi forestiller os, at du har haft en succesfuld karriere og har skabt resultater i en virksomhed inden for transport- eller servicebranchen. Har du i den forbindelse også erfaring med EU-udbud, er det en stor fordel.

Vi lægger vægt på, at du er en stærk og forretningsorienteret leder, der ved, hvad der skal til for at skabe en effektiv drift og lønsom vækst. Du kan arbejde på strategisk, taktisk og operationelt niveau. Det betyder, at du både kan varetage en forretningsmæssig dialog og sparring, samtidig med at du kan gennemføre taktisk planlægning med lederne i afdelingen – men lige så vigtigt, at du ved, hvad der rører sig i driften. Derudover har du erfaring i at arbejde inden for rammerne af overenskomster, love og regler, og du kan inspirere til at udvikle disse.

Du har allerede erfaring med ledelse gennem ledere, og din ledelsesstil er kendetegnet ved at du kan stille krav, men også motivere, inddrage og lytte. I dine beslutninger er du målrettet og konsekvent, og du kan via effektiv kommunikation og tydelig formidling skabe engagement og samle medarbejdere, kolleger og samarbejdspartnere.


En spændende mulighed i en markedsførende virksomhed

Du får en central rolle i en spændende virksomhed med en markant markedsposition inden for sit felt. Samtidig får du betydeligt drifts- og ledelsesmæssigt ansvar, samt stor indflydelse på virksomhedens profitabilitet og udvikling, bl.a. også i forhold til fremtidens miljøkrav.

Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed med fagligt kompetente og engagerede kolleger, der har stor fokus på vækst og optimering.  Dit ansvarsområde har afgørende betydning for virksomhedens succes, og dermed får du en unik mulighed for at skabe synlige resultater. Du vil også få gode muligheder for at bringe dine ledelsesmæssige og kommercielle kompetencer i spil, og derudover har du adgang til kompetent faglig sparring både i den danske organisation og på koncernniveau.


Lyder dette interessant?

PeopleLink samarbejder med Tide Bus omkring denne rekruttering. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Nancy Lohmann hos PeopleLink på telefon 6610 2015. Eller send os din ansøgning allerede i dag via ’Søg Stillingen’. Ansøgninger behandles løbende.

 Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: OdenseVil du vide mere?

Nancy Lohmann
Kontakt Nancy Lohmann
Mobil: +45 53 38 41 91
E-mail: nl@peoplelink.dk