Program Manager

Komplekst AX-miljø i international virksomhed

Ledelse af ERP-projekter og opgaver

Som program manager står du i spidsen for AX-teamet med base på Dan-Foam, og ERP-systemerne på fabrikken i Danmark er dit primære fokus. Du er ansvarlig for prioritering og koordinering af projekter i datterselskaber, der er live i enten AX 2009 eller 2012 og bidrager med din faglige ekspertise i løsningen af projektopgaver. Hertil er du del af fremtidige projekter herunder opgradering til Dynamics 365.

I samarbejde med dit team planlægger, prioriterer og definerer du opgaverne, hvor du og dit team håndterer problemstillinger i forbindelse med systemerne. Du er forbindelsesofficeren, der skaber sammenhæng mellem forespørgsler og systemets muligheder, da du varetager kommunikationen til stakeholders og sikrer, at alle parter oplever gennemsigtighed i prioriteterne, fælles forståelse og gensidige fordele.

Blandt andre opgaver kan nævnes, at du leder to medarbejdere, du har ledelsesansvaret for. Du yder 2nd og 3rd level support til slutbrugere, og du administrerer brugen af eksterne konsulenter for at styrke og supportere det interne team. I samarbejde med teamet identificerer og løser du systemrisici.

Koncern-ERP er fordelt over datterselskaber i Europa, Asien og Latinamerika, dine kolleger er derfor fordelt over hele verden, og du refererer til den overordnede ERP-ansvarlige, der har base i London. Din primære arbejdsplads er Dan-Foam i Aarup, men du er til tider del af projekter i de andre selskaber, derfor forventes rejseaktivitet.
 

Stor erfaring med AX-projektledelse og samlende stakeholder manager

Du har flere års erfaring med opgradering, implementering og support på et komplekst AX-miljø, hvor du har opbygget en indgående proces- og forretningsforståelse. Du har stor indsigt i funktioner og moduler, så du kan udforske og udnytte systemernes muligheder og sikre størst mulig gevinst for forretningen.

Du har ligeledes oparbejdet erfaring med stakeholder management. Dermed ved du, hvad der skal til for at skabe gennemslagskraft og fælles retning i situationer med forskellige og til tider modstridende interesser. Du trives derfor også med en bred kontaktflade, hvor du bygger relationer på tværs, så du får den indsigt og tillid, der skal til, for at skabe fælles forståelse og engagement for løsningerne.

Vi lægger vægt på, at du motiveres af såvel taktiske som operationelle opgaver, og dermed både kan sætte retning og tage handling. Du har overblikket, er struktureret og har en naturlig flair for at prioritere opgaver og ressourcer. Din arbejdsstil kendetegnes ved høj energi, engagement, nysgerrighed og løsningsorientering.

Det er afgørende for din succes og trivsel, at du er selvledende og opsøgende både overfor organisationen og fordi, din nærmeste leder fysisk befinder sig et andet sted. Tillige er det en forudsætning for dit arbejde, at du taler og skriver engelsk på ekspertniveau.


Central rolle med bred kontaktflade i ambitiøs, succesfuld global koncern

Du bliver en del af et ambitiøst team, hvor personlig og faglig udvikling er udtalte mål, og hvor du vil komme til at opleve og arbejde med forskellige kulturer. Du kommer til at arbejde med systemerne i bredden på en produktionsenhed med et højt specialistniveau og funktionsmæssig kompleksitet.

Det er et udtalt fokusområde for koncernen at sikre den bedste systemmæssige base for medarbejdernes arbejde og en effektiv produktion, hvorfor du vil opleve, at du kan skabe synlige resultater for forretningen.

Du bliver en del af en koncern, der gennem årtier har vist evne til at skabe resultater og vækst. I Dan-Foam dyrker de ca. 300 medarbejdere et godt socialt samvær på tværs af afdelinger, du får derfor muligheden for at blive en del af et godt arbejdsmiljø med synligt sammenhold og viljen til at lykkes.

Kontakt Wickie Irene Jensen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt, vi kalder løbende ind til samtaler. Du bedes indsende ansøgning og CV på engelsk, da ansættende leder er engelsktalende.

Tempur logoSealy logoS-F logoGeografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: AarupVil du vide mere?

Wickie Irene Jensen
Kontakt Wickie Irene Jensen
Mobil: +45 2845 2015
E-mail: wj@peoplelink.dk