Konstruktør

Produktionsforberedelse og konstruktion af unikke pumpeløsninger

En alsidig teknisk udfordring

Du får en nøgleposition i det tekniske team, hvor du med baggrund i din dybe og alsidige indsigt i mekanik tager ansvar for at klargøre kundespecifikke ordrer til produktion. Du kommer bl.a. til at arbejde med en bred vifte af tekniske opgaver indenfor:

  • 3-D konstruktion

  • Dimensionering og beregning af virkningsgrad baseret på definerede formler

  • Udarbejdelse af produktionsgrundlag

  • Udarbejdelse af teknisk dokumentation

  • Teknisk sparring med produktionen

Efterhånden som du opnår erfaring med virksomhedens produkter, løsninger og procedurer forventes det tillige, at du vil indtage en nøgleposition i forhold til rådgivning af kunder, kalkulation - og senere i den fortsatte udvikling af Lykkegaards produkter og løsninger.


Erfaren maskintekniker el. ingeniør

Du har optimalt en baggrund som faglært inden for metalindustrien efterfulgt af en uddannelse som maskintekniker el. ingeniør.
Du har allerede nogle års erfaring fra en produktions- eller projektvirksomhed, hvor du som del af et teknisk team, har arbejdet med specifikation og dokumentation af kundespecifikke mekaniske løsninger.
Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med løsninger hvori der indgår dynamiske konstruktioner, ligesom det er vigtigt at du interesserer dig for – og har baggrund til – at sætte dig ind i de produktionstekniske udfordringer.
Du trives med vekselvirkningen mellem den dynamiske dialog med kunder, rådgivere og underleverandører og den fordybelse det kræver at tegne og dokumentere komplekse anlæg.
Du er er stærk i brugen af gængse CAD systemer, og du har i det hele taget en interesse i, at bruge de it-systemer som er til rådighed fuldt ud.


Dansk produktion af høj kvalitet som omdrejningspunkt

Du tilbydes et selvstændigt job i en solid virksomhed med ambitioner og høje kvalitetsstandarder, og med en stærk tro på at dansk produktion også fremover vil være konkurrencedygtig, gennem kombination af et højt håndværksmæssigt niveau, kompetent ingeniørmæssig kunnen og evnen til at finde muligheder på et globalt marked.

Synes du at ovenstående lyder som en spændende udfordring, og har du kvalifikationer – og ikke mindst lyst til – at blive en del af et mindre team af engagerede kolleger, hvor kvalitet og samarbejde mellem faggrupper er nøglen til succes, så kontakt konsulent Jesper Nielsen hos PeopleLink på 24482015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: FerritslevVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk