Udviklingsingeniør - sprøjtestøbning

Udvikling af mikrokomponenter til audio- og medicoindustrierne

Design af emner og værktøjer

Ortofon udvikler konstant nye produkter og tekniske løsninger og varetager selv hele processen fra idé til produktion. Dette kræver et vedvarende fokus på udvikling af nye emner, værktøjer og processer indenfor plast- og gummistøbning. Til dette søger Ortofon lige nu en udviklingsingeniør, som har erfaring med sprøjtestøbning af mikrokomponenter.

Som udviklingsingeniør hos Ortofon kommer du til at arbejde tæt sammen med kolleger i udviklingsafdelingen med forskellige specialer indenfor bl.a. mekanisk konstruktion og elektroakustik, med salgsorganisationen, product management og produktionen. Hertil ikke mindst med BtB-kundernes udviklingsfolk, når opgaven handler om at udvikle komponenter med krævende specifikationer og meget små tolerancer til kundernes produkter.

Du vil få ansvaret for at udvikle komponenter i både plast & TPE samt for optimering af højt specialiserede sprøjtestøbeprocesser. Som en del af opgaven kommer du til at arbejde med prototypedesign – både af emner og af prototypeværktøjer, og ikke mindst får du i kraft af Ortofons lokale produktion mulighed for at gennemføre test af disse i samarbejde med sprøjtestøbeeksperterne.

Du vil arbejde i overensstemmelse med ISO 13485, og du står for dokumentation af produktionsprocessen.


Plastingeniør med passion for emne- og værktøjsdesign

Du har optimalt en uddannelse som værktøjsmager efterfulgt af en videregående uddannelse som plastingeniør. Det afgørende er, at du gennem din karriere har opbygget erfaring indenfor udvikling af emner med fine tolerancer, og at du har dokumenteret skarpe kompetencer indenfor værktøjsdesign. Det er ikke afgørende om du har din erfaring fra en producent af plastemner, eller om du har arbejdet for en af landets dygtige formbyggere – det vigtigste er, at du har konkrete erfaringer med de processer og maskiner, som bruges indenfor sprøjtestøbning af mikrokomponenter. Du er en kompetent bruger af 3D CAD-programmer, og du er vant til at arbejde med CAM.

Du er team-orienteret og ser klart værdien i samarbejde og professionel sparring, men du er også i stand til at arbejde selvstændigt og proaktivt. Du har et åbent mindset, og du er idérig og visionær. Du er drevet af at kunne bidrage, optimere og forbedre, og du kan se mening i at bidrage til Ortofons fortsatte fremgang og momentum.


En nøgleposition i udviklingen af nye produkter og forretningsmuligheder

Her kan du sætte dit præg på udviklingen af nye produkter i en teknisk stærk og velkonsolideret virksomhed med hele værdikæden placeret i Danmark. I stillingen som udviklingsingeniør vil du få mulighed for at anvende og videreudvikle dine kompetencer indenfor design, micromolding og micromechanics. Du bliver en del af et voksende internationalt team af dygtige ingeniører, som designer morgendagens high-end produkter indenfor audio- og medicoindustrierne

Kontakt PeopleLinks konsulenter Jesper Nielsen på +45 2448 2015 eller Pernille Lærke Iversen på +45 2887 2115 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Sjælland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: NakskovVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Pernille Lærke Iversen
Kontakt Pernille Lærke Iversen
Mobil: +45 2887 2115
E-mail: pli@peoplelink.dk