Bygge-/projektleder

til erhvervsbyggerier i total- og hovedentreprise

Du driver byggeprocessen fra start til slut

Du er det centrale omdrejningspunkt i styringen af byggeprocessen på de total- og hovedentrepriser, som Poul Rasmussen A/S er involveret i. Du får stor selvstændighed i dit arbejde. Det betyder, at det er dit ansvar at drive byggeprojekterne, og dine vigtigste succeskriterier er at sikre fremdrift, kvalitet og aflevering til tiden inden for de aftalte økonomiske rammer.

Med reference til lederen i erhvervsafdelingen, bliver dine arbejdsopgaver i hovedtræk:

  • Selvstændigt styre byggeprojekterne
  • Koordinere aktiviteter på byggepladsen
  • Kvalitetssikre det arbejde, der bliver udført
  • Styre økonomien i forhold til det opsatte budget
  • Udarbejde og overholde tidsplaner
  • Bestille materialer

Din hverdag fordeler du mellem kontoret og byggepladsen, og du styrer byggemøderne og udarbejder referater. Det er vigtigt, at du er synlig på pladserne, så du kan følge arbejdet og fange små og store ændringer og afvigelser ift. tidsplaner og projektmaterialet. Derudover er du en væsentlig del af at få samarbejdet til at glide mellem alle involverede parter: underentreprenører, leverandører, bygherre, rådgivere og dine egne kolleger.


Mod på større ansvar

Du er uddannet konstruktør eller ingeniør, og har allerede gjort dig erfaringer som byggeleder. Det er en fordel, hvis du dertil har en håndværksmæssig baggrund, gerne tømrer, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du kender processer og dynamikker på byggepladsen, så du med overblik, styring og sikkerhed kan drive byggerierne i mål.

Du er god til at strukturere og planlægge dit arbejde, så du effektivt får gennemført opgaverne og får tingene til at glide. Samtidig er du god til at holde det overordnede overblik i travle perioder, så du fanger potentielle problemstillinger og bump på vejen. Du formår af få afsluttet dine sager tilfredsstillende for alle parter.  Med andre ord er du en person, der tager handling og får fulgt dine opgaver til dørs.

Som person har du gennemslagskraft og har gode samarbejdsevner. Du ser igennem de forskellige interesser og dagsordener fra alle involverede på byggepladsen, og løser konflikter, når de opstår.

Du skræmmes ikke af IT, og andre vil beskrive dig som en person med godt humør, der siger tingene som de er, og som finder løsninger.


Få indflydelse og personlige udviklingsmuligheder

Hvis du trives i et miljø med masser af indflydelse, frihed under ansvar og stort ansvarsområde, så er stillingen noget for dig. Du får selvstændigt ansvar for gennemførelse af byggeopgaver i et professionelt bygge- og ingeniørfirma, samtidigt får du et stort netværk af de bedste samarbejdspartnere i branchen.

Poul Rasmussen A/S lægger vægt på din personlige udvikling. Du vil derfor få mulighed for efteruddannelse, og i takt med, at din erfaring vokser, vil du få større og flere projekter. Samtidig får du indflydelse på din arbejdsplads på flere niveauer, da du vil opleve en ledelse der lytter og inviterer dig til at komme med ideer.

Hverdagen er præget af en stemning, hvor der er højt til loftet og humor. Der er et aktivt aktivitetsudvalg, der jævnligt arrangerer små og store arrangementer både med og uden familie.

Kontakt Torsten Laen hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: OtterupVil du vide mere?

Torsten Laen
Kontakt Torsten Laen
Mobil: +45 23 23 84 64
E-mail: tl@peoplelink.dk