Product Compliance Specialist

På forkant med internationale krav til produkter, emballering og mærkning

På forkant med internationale krav til produkter, emballering og mærkning

Dan-Foam er Tempur Sealys centrale produktionsenhed til det internationale marked. Virksomheden udvikler, producerer og håndterer et enestående, men også komplekst, produktprogram bestående af puder, madrasser, sengesystemer og accessories, som sælges på mere end 90 markeder verden over.

Din opgave bliver med reference til Product Compliance Team Lead og i samarbejde med dine 3 kolleger i Product Compliance teamet at sikre, at Tempur Sealys brede produktprogram hele tiden er i compliance med international og lokal lovgivning samt markedskrav. Product Compliance teamet er en del af Operations Support teamet, som er ansvarlig for den eksterne kvalitet og virksomhedens forretnings-processer, herunder reklamationsbehandling, leverandørkvalitet, master data management og product compliance.

Virksomheden er certificeret inden for arbejdsmiljø, kvalitet, miljø og energi, og du kommer derfor til at arbejde på et fundament af veldokumenterede processer og i en kultur, hvor ønsket om compliance er dybt forankret. Du kommer samtidig til at arbejde i en meget kommerciel og international organisation, hvor ambition om vækst og resultatopnåelse møder ændringer i lovgivning og lokal fortolkning af denne - et spændingsfelt som stiller store krav til, at afdelingen hele tiden arbejder på at være på forkant. Dine primære arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

  • Udvikling og opfølgning på implementering af Medical Device Regulation, herunder overvågning i forhold til ny lovgivning samt opfølgning på overholdelse af eksisterende
  • Udvikling af ’Regulatory Bible’, som er Tempur Sealys vidensbank på det regulatoriske område
  • Samarbejde med marketing i forhold til at brugs- og garanti instruktioner samt mærkning overholder gældende lovgivning
  • Overvågning og koordinering i forhold til lokale krav omkring f.eks. brandsikkerhed, indholdsstoffer, mærkningskrav og andre nationale krav.
  • Gennemførelse af interne audits
  • Ad hoc support til organisationen og projekter

Du får en spændende hverdag med mange danske og internationale kolleger og samarbejdspartnere inden for marketing, legal, product innovation og kvalitet, og du får en nøglerolle i den fælles opgave - at være i compliance - så lovgivning overholdes og markedsmulighederne udnyttes optimalt.


Erfaring med kvalitets- eller compliance ansvar fra international produktvirksomhed

Du brænder for compliance, og du har allerede arbejdet med at udmønte kompliceret lovgivning i praktiske processer og robuste procedurer i en fremstillings- eller grossistvirksomhed, hvor produktkvalitet og produktansvar er en stor del af hele business casen. Du kender herfra værdikæden og processerne, og du ved, hvor vigtigt det er at samarbejde og kommunikere med alle involverede parter omkring udfordringer og løsninger.

Uddannelsesmæssigt kan der være flere indgange til jobbet, f.eks. ingeniør, farmaceut eller tilsvarende akademisk uddannelse, men du kan også have opbygget din grundlæggende viden fra fødevarebranchen eller lignende.   

Som person er du struktureret og systematisk, og du har et godt blik for væsentlige detaljer. Samtidig sikrer du, at dine opgaver bliver fulgt til dørs, og du er resultatsøgende og vedholdende i din opgaveløsning. Du kommer til at samarbejde bredt både internt og eksternt, og derfor er det vigtigt, at du er lyttende, god til at kommunikere og til at samle folk om opgaverne – og ikke mindst at du får energi af samspillet og et bredt tværorganisatorisk samarbejde.

Det er afgørende, at du er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale. Derudover er du stærk på IT og elektroniske dokumentationssystemer.


Et spændende job i en succesfuld, international koncern

Der er tale om en spændende karrieremulighed i en succesfuld, international koncern, hvor kvalitet og compliance er nøgleord. Virksomheden har et solidt fundament på området, og du får en vigtig rolle i forhold til at virksomheden er på forkant med gældende lovgivning, hvilket er en forudsætning for en fortsat bæredygtig vækst.

Du kommer til at arbejde med dedikerede og fagligt dygtige kolleger. Kulturen i virksomheden er kendetegnet ved høje ambitioner og tempo, men også godt kollegaskab og godt humør – og ikke mindst muligheder for faglig og personlig udvikling i takt med, at du skaber resultater.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på telefon 6610 2015, hvis du har brug for yderligere oplysninger. Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning via "søg stillingen" hurtigst muligt

Tempur logoSealy logoS-F logoGeografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: AarupVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk