Finance Manager

Udvikling og ledelse af regnskabsfunktionen i stor fynsk produktionsvirksomhed

FJ Industries A/S er en af regionens førende virksomheder indenfor produktion af højt specialiserede komponenter til en række industrier – herunder automotive- og medico-industrierne.

Virksomheden har de seneste år gennemgået en meget positiv udvikling, og på baggrund af de ændrede markedsforhold i de primære kundegrupper åbner en ny strategi op for en styrket indsat overfor segmenter, som oplever massiv vækst. Med højteknologisk produktion i både Danmark, Sverige og Kina er organisationen klar til at tage denne udfordring op.

Du leverer rettidig rapportering og udvikler processer, mens du selv har ’hands-on’

Vil du udvikle regnskabsfunktionen i en moden og samtidig ambitiøs organisation? Det har du mulighed for som FJ Industries A/S nye Finance Manager.

Du får med reference til CFO den daglige ledelse af afdelingen i Ferritslev på Fyn, som består af tre medarbejdere. Sammen står I for regnskabsfunktionen i det danske og det svenske selskab, og har herudover en sparrings- og konsolideringsrolle overfor selskabet i Kina.

Dit hovedansvar er naturligvis, at afdelingen har en stabil drift og leverer retvisende og rettidig rapportering, men det forventes samtidig, at du vil indtage en synlig rolle i at udvikle funktionen, så regnskabsafdelingen i tæt samarbejde med controllingfunktionen kan bidrage til ledelsens beslutningsgrundlag i en ambitiøs strategiperiode, som vil indebære en bred vifte af faglige udfordringer.  

Blandt dine hovedopgaver kan nævnes:

  • Udarbejdelse af måneds- og årsregnskaber samt intern og ekstern rapportering
  • Konsolidering af koncernregnskab samt administration af koncernrelaterede selskaber
  • Udarbejdelse og opfølgning på budgetter
  • Kontakt til bank, revision, forsikringsselskaber og myndigheder
  • Sikring af optimale registreringer, regnskabsdrift og øget automatisering – herunder risikostyring
  • Vedligeholde og udvikle virksomhedens transfer pricing dokumentation
  • Motivation og udvikling af afdelingens tre medarbejdere

Hertil naturligvis løbende sparring med CFO og funktionsansvarlige på tværs af organisationen.

Dygtig og ambitiøs revisor med erfaring som Finance Manager eller Controller

Du har en baggrund som revisor fra en større revisorvirksomhed suppleret med HD(R) eller cand.merc.aud. og optimalt 3-5 års erfaring som Finance Manager eller Financial Controller. Har du allerede international erfaring eller erfaring på koncernniveau, er det et klart plus. Du er dygtig og ambitiøs, og ser stillingen som det næste naturlige karrierestep.

Allervigtigst er dit store gå-på-mod, personlige drive og evnen til at tage ansvar. Du er ambitiøs og får energi af at skabe resultater, og se dit arbejde blive brugt i en bredere virksomhedskontekst. Du er selvstændig, arbejdsom og trives med både hands-on opgaver, opgaver på taktisk/strategisk niveau og udviklingsopgaver. Derudover har du har en positiv og ligetil personlighed, som gør, at du nemt samarbejder med andre.

IT er et af dine interesseområder, og du udfordrer gerne ERP-systemets muligheder for at opnå overblik og til at kommunikere data på en forståelig måde.

Da FJ Industries A/S er en international koncern med produktion i både Europa og i Asien og da hoveddelen af virksomhedens aktiviteter er internationale, er det en forudsætning, at du kan begå dig ubesværet på dansk og engelsk i skrift og tale. 

Selvstændig lederposition i moden industrivirksomhed med ambition om international vækst

Du tilbydes her muligheden for at udvikle dig i et job med selvstændigt ansvar for en af virksomhedens nøglefunktioner. Du får mulighed for at udnytte og udbygge din viden sammen med et team af erfarne og dedikerede kolleger, og ikke mindst er du sikker på, at din funktion får ledelsens og bestyrelsens fulde opmærksomhed. FJ Industries A/S tilbyder den dynamik og samtidig den robusthed, som findes i en moden industrivirksomhed, med ambitioner om international vækst. 

Kontakt Jesper Nielsen eller Wickie Jensen hos PeopleLink på 66102015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Ferritslev FynVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Wickie Irene Jensen
Kontakt Wickie Irene Jensen
Mobil: +45 2845 2015
E-mail: wj@peoplelink.dk