Senior Business Controller

Cost analyser og optimering i stor fynsk produktionsvirksomhed

Produktionscontrolling – og koblingen til de finansielle nøgletal

FJ Industries A/S er en af regionens førende virksomheder indenfor produktion af højt specialiserede komponenter til en række industrier – herunder automotive -og medico industrierne.

Virksomheden har de seneste år gennemgået en positiv udvikling – og på baggrund af åbenlyse ændrede markedsforhold i de primære kundegrupper, åbner en ny strategi op for en styrket indsat overfor segmenter som oplever massiv vækst.


Med højteknologisk produktion i både Danmark, Sverige og Kina er FJ Industries A/S klar til at tage denne udfordring op. Produktionseffektivitet og teknisk viden om optimal komponentfremstilling er nøglen til succes.


Din opgave bliver at skabe overblik over cost-drivere og optimeringsmuligheder i produktionen – og ikke mindst at levere valide data for hvorledes disse påvirker virksomhedens finansielle nøgletal.


Du kommer derfor til at arbejde meget tæt sammen med produktionen, den tekniske afdeling, salgsorganisationen og naturligvis finansafdelingen om at opbygge stamdata, standard cost modeller og det efterfølgende arbejde med at operationalisere tallene i forhold til kalkulation, efterkalkulation, optimeringstiltag og controlling af både produktions- og finansielle resultater.


Du kommer til at arbejde sammen med en række kompetente kolleger, hvor den tætteste sparring bliver med FJ Industries to erfarne controllere og økonomichefen.


Erfaren business/produktionscontroller med interesse for hele værdikæden

Du har en baggrund med nogle års erfaring som business controller i en professionel produktionsvirksomhed, optimalt hvor virksomhedens forretningsgrundlag bygger på fremstilling af komponenter til egne produkter – eller som underleverandør af komponenter.

Du er her vant til at arbejde selvstændigt, med de beskrevne opgaver: product costing, shopfloor analyser, stamdata og controlling, og du trives med at dine økonomiske analyser ligger til grund for ledelsens overordnede beslutninger.

Det er derfor vigtigt, at du interesserer dig for den forretningsmæssige del af jobbet som controller – at du ser sammenhænge, og bruger din viden til at forstå hele værdikæden i virksomheden.  

Det er i det hele taget afgørende, at du i kraft af din udadvendte og ukomplicerede stil søger samarbejde og indflydelse – at du har mod til at udfordre organisationen og de eksisterende arbejdsgange, på en måde som gør at kolleger på alle niveauer og i forskellige funktioner får tillid til, at I arbejder efter samme mål.


Uddannelsesmæssigt har du sikkert en teoretisk baggrund som Cand.merc. men du kan også have taget andre veje, for at nå et tilsvarende niveau af viden.


IT er et af dine interesseområder, og du udfordrer gerne ERP-systemets muligheder for at opnå overblik og til at kommunikere data på en forståelig måde.

Har du specifikt erfaring med Axapta, samt opbygning og drift af BI systemer vil det være en fordel.


Da FJ Industries A/S som nævnt er en international koncern med produktion i både Europa og i Asien og da hoveddelen af virksomhedens aktiviteter er internationale, er det en forudsætning, at du kan begå dig ubesværet på dansk og engelsk i skrift og tale.  


Nøgleposition i moden industrivirksomhed med ambition om international vækst

Du tilbydes her en nøglerolle i eksekveringen af en ny strategi, hvor netop analyse og optimering af nøgletal relateret til produktionen, bliver et af fokusområderne. Du får derfor mulighed for at udnytte og udbygge din viden sammen med et team af erfarne og dedikerede kolleger, og ikke mindst er du sikker på, at din funktion får ledelsens og bestyrelsens fulde opmærksomhed. FJ Industries A/S tilbyder den dynamik og samtidig den robusthed, som findes i en moden industrivirksomhed, med ambitioner om international vækst.  


Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 66102015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Ferritslev FynVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk