Industrial Engineer / PTA Ingeniør

Udvikling og optimering af procesanlæg

Planlægning, gennemførelse og dokumentation af tekniske projekter 

Som PTA Ingeniør hos Trioplast får du en central rolle i udviklingen af det tekniske udstyr hos en af Nordens største producenter af plastfolie. Du bliver del af et team på 3 personer i den tekniske afdeling, hvor I alle arbejder på at optimere det samlede produktionsflow med fokus på rentabilitet, oppetid – og ikke mindst miljø og bæredygtighed (Trioplast har gennem årtier haft en betydelig produktion baseret på regenerering af genbrugsplast).

Du kommer til at arbejde med implementering af nye linjer, ombygning og optimering af bestående samt udvikling af det samlede produktionslayout. Du kommer til at arbejde tæt sammen med store dele af organisationen – især kolleger i den tekniske afdeling, produktionslederne, operatørerne samt kolleger fra produktudvikling.
Der er tale om en alsidig rolle med opgaver, der spænder fra leverandørudvælgelse og budgetopfølgning, til brainstorming om tekniske løsninger og ”trouble shooting” når tingene brænder på.

Ca. 80 % af dit job vil omhandle selvstændigt ansvar for store såvel som mindre projekter indenfor:

  • Modifikation og optimering af den eksisterende maskinpark

  • Implementering af nye maskiner og produktionslinjer

  • Optimering af produktionslayout

  • Udvikling af produktions- og arbejdsmetoder

  • 2 og 3D CAD tegning og anden dokumentation  

Hertil kommer ansvar for at gældende lovgivning overholdes og dertil hørende myndighedskontakt.

Kompetent PTA-ingeniør eller maskinbygger

Du har sikkert en teoretisk baggrund som M-ingeniør, tekniker eller tilsvarende, og har på baggrund af nogle års erfaring fra et lignende PTA job - eller et job som projektleder hos en af områdets dygtige maskinbyggere - opbygget en alsidig indsigt i tekniske problemstillinger og løsninger.

For at have tilstrækkelig indsigt i de opgaver som du får ansvar for at løse hos Trioplast, er det en stor fordel hvis du har erfaring med produktionsudstyr til procesindustri eller anden kontinueret produktion,
Der lægges tillige vægt på at du:

  • Har god forståelse for at flow i produktionen skabes i samspil mellem maskiner og mennesker

  • Interesserer dig for både den tekniske såvel som den økonomiske/administrative del af opgaven

  • Kan ”matche de fleste” i forhold til den håndværksmæssige udførelse af opgaven

  • Har overblik og formår at bryde komplekse problemstillinger ned i overskuelige løsninger

  • Er god til både at lytte og kommunikere, når der skal gennemføres forandringer

Afvekslende opgaver i robust virksomhed med stor investeringslyst

Du tilbydes her et alsidigt og selvstændigt job, hvor din hverdag vil veksle mellem løsning af tekniske udfordringer, udfærdigelse af tegningsdokumentation og økonomisk opfølgning. Vigtigst kommer du ind i virksomheden på et tidspunkt, hvor ejerne har besluttet at investere massivt i opgradering af produktionsudstyret. Du kan se frem til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger, som i kraft af et positivt arbejdsmiljø og udfordrende opgaver, har været en central del af virksomhedens udvikling gennem en årrække - og som samtidig ser frem til at byde nye idéer og erfaring fra andre brancher velkomne.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 66102015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: NyborgVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk