Business Controller

Produktions- og supply chain controlling i et spændende miljø

Ansvar for analyser, KPI’er samt projekt- og investeringscontrolling

Trioplast Industrial Film er i en spændende udvikling. Som en del af Altor koncernen, og som en af Nordens største producenter af plastfolie og -løsninger, er der store ambitioner, og der er igangsat en udviklingsproces, som indebærer investeringer i såvel produktionsapparat som organisation. Som Business Controller træder du ind i en nyoprettet stilling, og du får en central rolle i denne udvikling.  

Din primære rolle er at opbygge rammerne for produktionscontrollingen og bidrage til at udvikle området ved at tilvejebringe analyser, nøgletal og beslutningsgrundlag, samt at have fokus på investerings- og optimeringsprojekter relateret til produktionen. Du deltager endvidere i løsning af opgaver i forbindelse med udarbejdelse og rapportering af måneds- og årsregnskaber. Du bruger størsteparten af din tid på analyser, nøgletal og kalkulationer på produktionsområdet, og dine primære opgaver omfatter bl.a.:

  • Opfølgning på produktions-KPI’er, herunder analyse af afvigelser og sparring omkring konsekvenser

  • Udarbejde rapportering for produktionsområdet

  • Projekt- og investeringscontrolling, herunder at udarbejde business cases og opfølgning på cost

  • Gennemføre analyser og kalkulationer, der danner grundlag for optimering af værdikæden, f.eks. i forhold til omstillinger, lagerbindinger, produktivitet, spild mv.

  • Facilitere budget- og forecastprocesser for produktionen

Du referer til Økonomichefen, og bliver en del af divisionens økonomiafdeling, som er placeret i Nyborg.

Forretningsorienteret og analytisk stærk produktionscontroller

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc. i Business Controlling, eller tilsvarende teoretisk uddannelse. Derudover har du opbygget succesfuld erfaring i en tilsvarende stilling, hvor du har haft selvstændigt ansvar for opfølgning på produktions performance og økonomisk styring af investeringsprojekter.

Din arbejdsstil er analytisk, systematisk og omhyggelig. Dertil har du et forretningsmæssigt perspektiv, der betyder, at du forstår sammenhængene, kan omsætte tal og kalkulationer til beslutningsgrundlag og ikke mindst finde løsningerne i samarbejde med dine kolleger.

Du samarbejder bredt i organisationen med især kolleger i økonomi og produktionsledelsen. Derfor er det vigtigt, at du er udadvendt og kan lide at samarbejde med mange interessenter med forskellige fagligheder.

Derudover er det afgørende, at du er skarp til IT, herunder ERP og BI – og du er en ’Excel-haj’, både i forhold til bearbejdning af data, men også opbygning af modeller og rapporter.

Gode udviklingsmuligheder i en stærk, international koncern

Du bliver en del af en spændende og ambitiøs industrikoncern, der fokuserer på vækst – og er parat til at investere i at skabe de rigtige rammer for den fortsatte udvikling.

Virksomheden står på et solidt fundament af ekspertise og et yderligere udviklingspotentiale, som du får en central rolle i at realisere. Da der er tale om en nyoprettet stilling, får du tillige gode muligheder for at forme dit arbejdsområde og for at bringe mange aspekter af din faglighed i spil i samarbejde med dine kolleger.

Kontakt Jesper Nielsen eller Nancy Lohmann hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: NyborgVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Vickie Tarp
Kontakt Vickie Tarp
Mobil: +45 28 58 20 15
E-mail: vt@peoplelink.dk


Lignende aktuelle stillinger:

Controller, FJ Industries A/S