Planning Manager

Udvikling af planlægningsfunktion i nordisk produktionssetup

Du skaber rammerne for optimal udnyttelse af fabrikkernes potentiale

Som Planning Manager får du ansvar for at udvikle planlægningsfunktionen på 4 fabrikker i Danmark og Sverige. Virksomheden er, med nye ejere, i en spændende udvikling, som indebærer massive investeringer i såvel produktionsapparat som organisation. Din opgave er at skabe forudsætningerne for, at planlægningsfunktionen kan sikre fuld udnyttelse af fabrikkernes potentiale og de synergier, der er på tværs af afdelinger og fabrikker.

Produktionerne består af en kombination af kontinueret proces- og linjeproduktion, hvor optimal kapacitetsudnyttelse og leveringsnøjagtighed er blandt de vigtigste nøgletal i virksomheden - og dermed et af de strategiske fokusområder.

Med udgangspunkt i forecasts samt viden om produktsammensætning og produktionsudstyrets kapacitet samt tekniske kapabiliteter sætter og implementerer du rammen og nøgleparametre for divisionens fremadrettede produktionsplanlægning. Alt dette i tæt samarbejde med medarbejderne i afdelingen, produktchefer, salgs- og produktionsledelse samt den tekniske afdeling. Du kommer med andre ord til at løse denne udfordrende opgave i tæt samarbejde med hele forretningen.

Din arbejdsplads er på kontoret i Nyborg, og du får ledelsesansvar for et planlægningsteam i Danmark og Sverige, hvorfor der vil være begrænset rejseaktivitet i stillingen.


Erfaring med udvikling af processer og parametersætning

Du har erfaring fra en tilsvarende position, hvor du succesfuldt har udviklet planlægningsfunktionen i et komplekst produktions setup - optimalt hvor proces eller linjeproduktion er styrende for kapaciteten.  

Du ser en spændende udfordring i de muligheder og udfordringer, der åbner sig, når strategien kalder på forandring og nye veje, og du føler dig godt klædt på til at tage ansvaret.  

Du har sikket allerede gjort dig erfaringer med ledelse af kompetente fagpersoner, men det vigtigste er, at du i kraft af din erfaring og dit overblik har haft succes med at optimere processer og sætte parametre, som skaber et sikkert beslutningsgrundlag for alle interessenter i huset.

Dit stærke drive og din handlekraft giver dig et solidt grundlag til at lede udviklingsprojekter, som går på tværs af organisationen, og du ved, at større forandringer kræver din tålmodighed og vedholdenhed. Du er en stærk kommunikator og er vant til at balancere i det brede samarbejde. Du stiller krav til forretningen, men ved også, hvornår du skal lytte og inddrage dine kollegaer.

Du har formodentligt en uddannelsesmæssig baggrund som produktionsingeniør og har god teknisk forståelse for, hvad nyt produktionsudstyr og layout betyder for flowet i produktionsprocessen. Du er skarp analytisk og er god til at overskue komplekse processer og store datamængder. Desuden er du vant til at arbejde med ERP-systemer og Excel. 


Stor indflydelse i en ambitiøs, international koncern med klar vækststrategi

Du bliver en del af en spændende og ambitiøs industrikoncern, der fokuserer på vækst – og du er parat til at investere i at skabe de rigtige rammer for den fortsatte udvikling. Du bliver en nøgleperson i realiseringen af virksomhedens udviklingspotentiale og vækststrategi, og du får derfor stor indflydelse. Du refererer til Director of operations, som har ambitionen klar til dig, og støtter op om udviklingen af dit ansvarsområde.

Du kan se frem til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kollegaer, som i kraft af et positivt arbejdsmiljø og udfordrende opgaver, har været en central del af virksomhedens udvikling gennem en årrække – og som samtidig ser frem til at byde nye idéer og erfaring fra andre brancher velkomne.

Kontakt Jesper Nielsen eller Vickie Tarp hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: NyborgVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Vickie Tarp
Kontakt Vickie Tarp
Mobil: +45 28 58 20 15
E-mail: vt@peoplelink.dk