Adm. Direktør

Lederprofil med solid tyngde inden for afsætning af FMCG

Forretningsudvikling med afsæt i en fuld værdikæde og et marked med høj kompleksitet

BKI har en størrelse og en position på markedet, hvor der på den ene side løbende åbner sig nye muligheder og på den anden side hele tiden er en intens konkurrence. Det kalder på velovervejede beslutninger, hvor det forventes, at direktionen går forrest, når det handler om ro, overblik og dømmekraft.

Ledelsesopgaven tillægges stor vægt i CEO-rollen. Ansvar og kompetencer er delegeret langt ud i organisationen, hvilket gør værdibaseret ledelse til en afgørende succesparameter i dit personlige lederskab.

Organisationen har generelt et stærkt markedsfokus, og beslutninger er præget af godt købmandskab i alle led. Som CEO er det en helt central opgave at have ’fingeren på pulsen’ i forhold til medarbejderne og udforske forskellige synspunkter i en konstruktiv dialog med de dygtige ledere i organisationen. En flad organisationsstruktur gør det muligt at navigere smidigt og eksekvere på beslutninger meget hurtigt.

BKI er en virksomhed i konstant bevægelse, hvor det er vigtigt at understrege, at opgaven for den kommende CEO er fortsat evolution – men ikke revolution.


Succesfuld leder

Det er et krav, at du kan dokumentere din evne til at skabe resultatmæssig succes gennem ledelse af organisationen. Dit faglige anker ligger i det kommercielle, hvor du givetvis har arbejdet med afsætning af fødevarer inden for både brands og private label.

Din brede forretningsmæssige interesse har drevet dig til at tage et mere og mere tværorganisatorisk ansvar. Derfor sidder du formodentlig i dag som CEO eller en lignende toplederrolle, med ansvaret for en fuld værdikæde. Du er således bevidst om vigtigheden i at kunne forstå, hvilke konsekvenser en beslutning har på forskellige steder i værdikæden / i markedet.

Lysten til at sætte sig ind i nyt og udvikle sig fagligt prioriteres højt, idet en dyb forståelse for indkøb og markedsmekanismerne i kaffebranchen er fundamentale faglige kompetencer for CEO’en. Læreprocessen fordrer både energi, nysgerrighed og ydmyghed, for det må forventes at tage længere tid, end tilfældet vil være i flere andre brancher.


Beslutsomhed, Købmandskab og Indlevelse

Værdierne i BKI er stærke, og det er vigtigt, at du både genkender disse karaktertræk i din egen profil – og du forstår at balancere dem på en måde, hvor du lytter, tænker og så sætter dit personlige aftryk.

Det er kvaliteter, som gør dig til det naturlige samlingspunkt for en organisation, ligesom de gør dig i stand til at skabe langvarige relationer med kunder og samarbejdspartnere. Som person er du robust, ambitiøs og arbejder med en professionalisme, der udstråler troværdighed og skaber respekt omkring din person. Evnen til at kombinere analyse, nytænkning og sund fornuft er en anden af dine absolut stærke sider. Sammen med dit veludviklede overblik gør det dig i stand til at balancere synspunkter og træffe de rigtige valg.


Samarbejde og organisatorisk kontinuitet

Der bliver tale om en veltilrettelagt glidende overgang på topposten i BKI organisationen. Da det er planlagt, at selskabets nuværende CEO indstilles til posten som bestyrelsesformand, er der ideelle muligheder for at gennemføre et struktureret forløb. Det prioriteres derfor højt, at den nye CEO får de bedste forudsætninger for at lære organisationen godt at kende samt at forstå både BKI’s kultur, branchen og de kommercielle markedsmekanismer.

Konsulentvirksomhederne Lars Rüger HR og PeopleLink samarbejder med BKI foods omkring denne ansættelsesproces. 
Evt. spørgsmål kan rettes til Lene Mølholm 4236 3975 eller Pernille Iversen 2887 2115. 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Geografi: Østjylland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: AarhusVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk