Strategisk økonomirådgiver

Økonomisk rådgivning i komplekse forretningsspørgsmål

Vil du være dine kunders primære sparringspartner?

Din fornemmeste rolle er at være den primære kontaktperson for dine kunder, og gennem din rådgivning i komplekse forretningsspørgsmål, skaber du værdi for kundernes forretning. Du vil få din egen kundeportefølje med kunder af varierende størrelse og kompleksitet, som du vil få ansvar for at yde økonomisk rådgivning og sparring til. Dine kunder kan være koncerner med 5-10 personlige- og juridiske enheder.

Din primære arbejdsopgave er at være dine kunders vigtigste sparringspartner. Dette indebærer:

  • Økonomisk og strategisk rådgivning på ledelsesplan for koncerner

  • Håndtering og rådgivning af selskabsregnskaber

  • Rådgivning vedrørende skatteoptimering og langsigtet skattestrategi

  • Strategisk og økonomisk rådgivning i forbindelse med større investeringer, herunder ejendomsinvesteringer og køb og salg af virksomheder

  • Rådgivning i forbindelse med generationsskifte, selskabskonstruktion og skattestrategi

Du kan se frem til at indgå i et specialistteam med rådgivere og assistenter i en faglig stærk rådgivningsvirksomhed med en decentral struktur, hvor den kollegiale sparring og det tværfaglige samarbejde om den enkelte opgave sikrer dig en solid platform og er en afgørende del for at skabe succes hos kunden. Du vil få en bred kontaktflade til interne samarbejdspartnere, til eksterne kunder og andre interessenter.


Erfaren økonomisk profil med et stort drive

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.aud eller lignende, hvor du har arbejdet med skatterådgivning, selvskabsrådgivning og revision. Du har både erfaring med håndtering af regnskaber og med økonomisk rådgivning af større virksomheder.

I dit arbejde er du proaktiv, du ser muligheder og er løsningsorienteret. Samtidig er du kvalitetsbevidst og grundig. Du er god til at skabe positive relationer til kunder og kollegaer. Du ved, at nøglen til et velfungerende samarbejde er god kommunikation samt at bevare fokus på den opgave, som skal løses. Du brænder for at skabe værdi, og er drevet af at sikre de bedste løsninger for dine kunder for derigennem at se resultater.


Spændende karrieremuligheder med stor fleksibilitet i arbejdet

Du tilbydes en rolle med fleksible arbejdsforhold, hvor du har stor indvirkning på dine kunders økonomi og fremadrettede udvikling, og hvor dine kompetencer i høj grad bliver sat i spil.

Du kommer til at indgå i en virksomhed, som udover at yde grundig introduktion og oplæring, også lægger stor vægt på at give mulighed for videreuddannelse og udvikling. I takt med din egen udvikling er der mulighed for at udvide din portefølje med nye spændende kunder.

I virksomheden er der et fleksibelt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der er en stærk holdånd, og hvor kollegaer hjælper hinanden. Virksomheden ligger i attraktive faciliteter, som danner rammerne for moderne arbejdsforhold.

Kontakt Torsten Laen hos PeopleLink på 23238464 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’.Geografi: Sydjylland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: SydjyllandVil du vide mere?

Torsten Laen
Kontakt Torsten Laen
Mobil: +45 23 23 84 64
E-mail: tl@peoplelink.dk