Sælger

Bæredygtige træbrændselsprodukter

Du opbygger profitable kunder og ’driver’ forretning

Du får en nøglerolle i at realisere Scandbios vækststrategi for det danske marked. Dine kunder er f.eks. byggemarkedskæder, trælastforhandlere, indkøbsforeninger og deres butikker, men også privatkunder der køber online. Du starter med at lære konceptet, produkterne og kunderne at kende. Når det er på plads, er din hovedopgave at opbygge profitable kunder ved at:

  • Øge salget hos nuværende kunder med salgsfremmende aktiviteter som f.eks. Space management, events, produkttræning og lokal markedsføring

  • Øge salget online gennem salgsaktiviteter og kundedialoger

  • Opsøge nye kunder og bl.a. forhandle årsaftaler med bestående

Dine aktiviteter er planlagte i forhold til budgetmål, som du aftaler med din chef, der er Country Manager.

I starten arbejder du primært på butiksniveau og i takt med din erfaring og resultater også på kædeniveau. Ligesom dine ambitioner og lyst til at ’drive’ forretningen betyder, at du bliver involveret i alt fra markedsføring til samarbejde med indkøb, produktion og logistik. 

Stillingen er nyoprettet, og du får 3 kollegaer i Danmark samt en professionel koncern i ryggen.


Ambitiøs resultatorienteret ’købmand’

Er du fuld af energi, resultatorienteret og god til at ’få kunderne med dig’. Er du ambitiøs og kan se mulighederne i det danske marked for Scandbios produkter? Så er der mange indgange til jobbet, så længe du har relevant erfaring og dokumenterede resultater. Du er måske selv startet i butik, og har med succes bevæget dig ud på landevejene, eller du kombinerer evnen til at skabe omsætning online og med opsøgende salg. Har du erfaring fra salg til byggevarekæder, trælaster, indkøbsforeninger eller tilsvarende, er det en fordel, men ikke et must.

Uanset din baggrund er du en dygtig købmand. Du går efter den gode ’forretning’, og du oplever succes med din direkte facon med god humor. Du er professionel, initiativrig og arbejder struktureret.

Dit arbejdssted er et nyistandsat kontor tæt på motorvejsafkørsel C, Vejle, eller et andet attraktivt kontormiljø tæt på din hjemmeadresse. Du kommer primært til at arbejde i Midtjylland og den nordlige del af Sydjylland samt på Fyn.


Nøglerolle i at udvikle salget i Danmark

Du får mulighed for at indgå i en førende koncern i Skandinavien samtidig med, at du får en nøglerolle i et lille, men ambitiøst team i Danmark. Du udvikler dit ansvarsområde, og dermed dig selv og din karriere i takt med dine resultater. Samtidig kan du se frem til en selvstændig hverdag, hvor du kombinerer salget til den enkelte kunde med dine bidrag til at drive den samlede forretning i Danmark.

Kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 42363975 for yderligere oplysninger eller læs mere på www.scandbio.com/dk. Vi ser frem til at modtage en kort ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’.Geografi: Fyn og Jylland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Midtjylland, Trekantsområdet & FynVil du vide mere?

Lene Høgh Mølholm
Kontakt Lene Høgh Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk