Group Accounting Manager

Ledelse og udvikling af koncernregnskabsfunktion

Du står i spidsen for og styrker group accounting i nyoprettet stilling

Hos KRUUSE er barren sat højt, og for at styrke koncernøkonomifunktionen optimeres strukturen og afdelingen opdeles i accounting og FP&A. Som Group Accounting Manager står du fagligt og som leder i spidsen for accounting. Afdelingens 8 dygtige financial controllers og accountants arbejder med Jørgen Kruuse A/S koncernen og de 10 datterselskaber samt koncernrapportering til moderselskabet Covetrus. Dine primære ansvarsområder er, at:

  • Lede og udvikle såvel den samlede afdeling som den enkelte medarbejder

  • Skabe effektive processer, arbejdsbeskrivelser, opbygning af governance mv.

  • Sikre kvalitet, compliance og rettidighed i rapportering

Du kan desuden se frem til selv at have hands-on især på koncernrapporteringen inkl. skat. Fagligt kommer du til at arbejde med hele paletten fra rapportering i Local og US GAAP, over opførsel af skat, transfer pricing til kontrol ift. SOX og SOD.

Derudover får du et tæt samarbejde med din chef, der er Group Finance Manager, samt med gruppens CFO og kollegaer i datterselskaberne, hvortil du skal påregne ca. 10-20 rejsedage pr. år. Herudover er der selvfølgelig også samarbejde med ekstern revision, andre myndigheder og controllers i Covetrus.


Stærk leder, der trives i dynamisk miljø med høj faglighed

Du trives i et dynamisk miljø, hvor der skal leveres samtidigt med, at fagligheden er i top. Du har derfor allerede en god erfaring med koncernrapporteringspakker, skatteopgørelser og optimering af arbejdsprocesser. Dit afsæt er en uddannelse som cand.merc.aud./HD-R, og du kommer fra en lignende stilling eller som Finance Manager i et større datterselskab eller revisor for en international koncern.

Du mestrer ledelsesgerningen og er i stand til at overholde leverancer og skarpe deadlines, samtidig med at du udviser empati og nærvær for medarbejderne i dit team. Som leder er du åben og udadvendt med en proaktiv tilgang til udfordringer såvel faglige som menneskelige. Du har et skarpt øje for tal og sans for tværfunktionel formidling.

Du kommer til at arbejde med ERP systemet Dynamics 365 og meget af din hverdag foregår på engelsk, som vi derfor forventer, at du mestrer på højt niveau, både mundtligt og skriftligt.


Nøglerolle i internationalt miljø, hvor der arbejdes mod fælles mål

Retningen er sat mod nye vækstambitioner for KRUUSE, og du kan se frem til, at det bliver både spændende og givende at være med i teamet. Du får stor indflydelse og du bidrager i egen afdeling samt på tværs af funktionerne. Hertil kommer mulighederne for at forme den nyoprettede stilling som Group Accounting Manager og en hverdag fyldt med udfordrende arbejdsopgaver og ambitioner for resultaterne.

Du bliver en del af en international fokuseret og moderne arbejdsplads med flad organisationsstruktur og en uformel omgangstone. Samarbejde, sammenhold og fælles mål er væsentlige for organisationen, og du kan se frem til at arbejde ud fra helheden, hvor man glædes ligeså meget over andres succes som sin egen.

Kontakt konsulent Lene Mølholm 4236 3975 eller Vickie Tarp 2858 2015 hos PeopleLink for yderligere oplysninger. Dine kommende medarbejdere venter på at møde dig, så send gerne dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: LangeskovVil du vide mere?

Lene Høgh Mølholm
Kontakt Lene Høgh Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk

Vickie Tarp
Kontakt Vickie Tarp
Mobil: +45 28 58 20 15
E-mail: vt@peoplelink.dk


Lignende aktuelle stillinger:

Finance Manager, FJ Industries