Senior Business Controller

Financial Planning and Analysis ● KRUUSE koncernen

Du omsætter data til viden og bidrager til en ambitiøs faglig dagsorden i FP&A

Hos KRUUSE er barren sat højt, og der er en ambitiøs faglig dagsorden ift. FP&A både internt i koncernen og hos ejerne Covetrus. Som Senior Business Controller får du en central rolle i at designe, etablere og forfine nye modeller, budgetværktøjer, rapporteringsstrukturer og rapporter sideløbende med, at du leverer værdiskabende viden til forretningen gennem dine analyser og modeller. Det hele er på KRUUSEs koncernniveau, der har 10 datterselskaber. Dine primære arbejdsopgaver er, at:

  • Drive budget- og forecastproces, herunder bygge datastrukturer og gennemføre opfølgning

  • Designe og etablere modeller og indhold i ledelsesrapportering og KPI-strukturer

  • Være Business Partner og levere værdiskabende analyser og business cases

Uanset opgave tager du udgangspunkt i forretningen og har fokus på at omsætte data til viden. Endelig sikrer du datakvaliteten mellem Dynamics 365 og Power BI. Du får et tæt samarbejde med din chef, der er Group Finance Manager, dine kollegaer i afdelingen samt med controllers i Covetrus. Du kan se frem til 10- 20 rejsedage pr. år


Talstærk og værdiskabende business controller, business analyst eller tilsvarende

Du trives i et dynamisk miljø, hvor der skal leveres samtidig med, at fagligheden er i top. Du er derfor faglig ambitiøs, og du har allerede erfaring som business controller, business analyst eller tilsvarende. Dit afsæt er en uddannelse som cand.merc., cand.oecon. eller lignende, og du er en haj til at arbejde med data i Excel og har god erfaring med ERP og BI systemer. At være tæt på forretningen er et must for dig, og du ser frem til at være en værdiskabende sparringspartner for beslutningstagerne i KRUUSE.

Dit ’gode hoved’, professionelle tilgang og overblik giver dig evner til at overskue, udvikle og designe modeller samtidig med, at du arbejder med de løbende opgaver. Ligesom din proaktive, ligefremme tilgang og gode samarbejdsevner skaber dialog og resultater. Du ser det som et ekstra plus i jobbet, at du kan sætte dit fingeraftryk, og det gør ikke noget, at der er udfordringer undervejs.

Meget af din hverdag foregår på engelsk, som det forventes, at du mestrer på højt niveau, både mundtligt og skriftligt.


Karrierestilling i international koncern, der arbejder mod fælles mål

Retningen er sat mod nye vækstambitioner for KRUUSE, og du kan se frem til, at det bliver både spændende og givende at være med i teamet. Du får stor indflydelse, og du bidrager i egen afdeling samt på tværs af funktionerne. Hertil kommer gode kollegaer med godt humør og en hverdag fyldt med faglige udfordrende arbejdsopgaver samt ambitioner for resultaterne.

Du bliver en del af en international fokuseret og moderne arbejdsplads med flad organisationsstruktur og en uformel omgangstone. Samarbejde, sammenhold og fælles mål er væsentlige for organisationen, og du kan se frem til at arbejde ud fra helheden, hvor man glædes lige så meget over andres succes som sin egen.

Kontakt konsulent Lene Mølholm 4236 3975 eller Vickie Tarp 2858 2015 hos PeopleLink for yderligere oplysninger. Dine kommende medarbejdere venter på at møde dig, så send gerne dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: LangeskovVil du vide mere?

Lene Høgh Mølholm
Kontakt Lene Høgh Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk

Vickie Tarp
Kontakt Vickie Tarp
Mobil: +45 28 58 20 15
E-mail: vt@peoplelink.dk