Produktionsplanlægger

Dynamics AX superbruger – og bindeled mellem salg og produktion

Planlægning og optimering af systemer og rutiner

Ortofon, som er kendt for sine high-end pickup’er til vinylpladespillere og for produktion af højtspecialiserede komponenter til medico industrien, søger lige nu en nøglemedarbejder til at optimere og skabe overblik over planlægningsfunktionen på fabrikken i Nakskov, hvor produktionen både omfatter automatiseret komponentfremstilling og montage.

Du får i tæt samspil med salg og produktion, opgaven at sikre optimal kapacitetsudnyttelse og leveringsperformance. Dit vigtigste redskab til at opnå dette er tæt dialog med organisationen – og Ortofons ERP-system, Microsoft Dynamics AX.

En af dine første opgaver vil blive at skabe overblik over Ortofons opsætning af ERP-systemet, hvor du forventeligt vil kunne identificere og gennemføre tiltag for at optimere denne opsætning. Efterfølgende vil dine hovedopgaver bestå af produktionsplanlægning, udarbejdelse af kapacitetsoverblik, planlægning af ruter samt løbende optimering og vedligeholdelse af systemet og de tilhørende processer.

Du vil få en bred snitflade i organisationen, hvor dine nærmeste samarbejdspartnere bliver produktionschefen, teamleder for produktionen, salgsafdelingen og Ortofons IT-ansvarlige.


Du ser ERP systemet som dit naturlige værktøj til at opnå overblik

Vi forestiller os, at du har minimum 3 års erfaring som planlægger eller driftsassistent i en produktionsvirksomhed, hvor du allerede har brugt Microsoft Dynamics AX som dit vigtigste værktøj. Du har stort overblik og god forståelse for værdikæden i en produktionsvirksomhed, og du ved, at den effektive produktion opnås i tæt samspil mellem mennesker og systemer. Du har måske en teoretisk uddannelse som produktionsteknolog – men du kan også have din baggrund i lager eller produktion, hvorfra du har udviklet interesse og kompetence indenfor den administrative del af produktionen.

Det er vigtigt, at du er struktureret og initiativrig, og at du ikke tøver med at tage fat, hvis du ser et behov eller en mulighed for forbedringer. Derudover er du teamorienteret, og du befinder dig godt i rollen som produktionschefens højre hånd.


Samarbejde, dedikation og ambition

Du tilbydes en nøglerolle i en succesfuld og ambitiøs virksomhed med en flad struktur og uformel tone. Her får du mulighed for at udnytte og udvikle din viden og dine kompetencer indenfor produktionsplanlægning. Du vil opleve at være en del af en virksomhed, hvor samarbejde og sammenhold er en af grundstenene, og hvor dine kollegaer er både dygtige og dedikerede.

Kontakt PeopleLinks konsulenter, Jesper Nielsen på +45 2448 2015 eller Pernille Lærke Iversen på +45 2887 2115 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Sjælland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: NakskovVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Pernille Lærke Iversen
Kontakt Pernille Lærke Iversen
Mobil: +45 2887 2115
E-mail: pli@peoplelink.dk