Maskiningeniør

Bæredygtige danske pumpeløsninger til industrien

Trives du i snitfladen mellem teknik, kunder og produktion?

Som ingeniør hos Lykkegaard A/S bliver du del af et lille ingeniørteam som udvikler og sælger unikke pumpeløsninger til en række industrier over hele verden.

Specielt for virksomheden, udvikles og produceres pumperne på fabrikken på Fyn, og man har derfor alle kompetencer samlet på et sted.

Ingeniører og teknikere beregner, konstruerer og produktionsforbereder, mens faglærte håndværkere fremstiller kundespecifikke løsninger i forskellige materialer fra Duplex stål til PE under hensyn til energieffektivitet, holdbarhed og lav TCO.

Projekterne gennemføres altid i et tæt samarbejde med kunderne, som både kan være internationale systemleverandører eller slutbrugere f.eks. indenfor forsyningsbranchen eller aqua kultur.

Du får her mulighed for at blive del af hele denne proces – fra en specifik forespørgsel -eller måske blot en idé fra en kunde, til den færdige pumpeløsning sættes i drift hos en fiskeopdrætter i Chile eller på et kraftværk i København.


Måske dit første ingeniørjob – men du har dyb interesse for både teknik og kunder

Da pumpeteknologi, som du ved, er en specifik disciplin, er det ikke et krav, at du har erfaring med beregning af pumper, da du her får mulighed for at lære af branchens mest erfarne folk. Det er derimod vigtigt at du har en bred teknisk viden og stor interesse for mekaniske konstruktioner i almindelighed. Du har måske en håndværksmæssig baggrund, men det kan også være, at du har opbygget din viden gennem interesse for området.

Som del af en branche, hvor forretningen bygger på den dialog der foregår mellem tekniske folk i hele værdikæden, er det tillige vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle og finder det naturligt at gribe telefonen eller springe i bilen, for at løse et problem eller sparre omkring en løsning, hvad enten det drejer sig om en sag du har med en kunde eller en underleverandør.

Du arbejder struktureret og systematisk med dine opgaver, og du interesserer dig for de muligheder som IT åbner for at lette og skabe kvalitet i hverdagen. Du er en solid bruger af gængse CAD – og evt. CAM systemer, og med kontakt til kunder over hele verden er det en forudsætning, at du begår dig ubesværet på engelsk.


Faglig udvikling i en virksomhed der bygger på kvalitet og bæredygtighed

Du tilbydes en alsidig hverdag, og ikke mindst mulighed for at udvikle dig fagligt i en af de virksomheder, som fortsat udvikler og producerer komplicerede mekaniske løsninger helt fra bunden – i Danmark. Du kan se frem til at arbejde sammen med folk, hvor kvalitet, bæredygtige løsninger og tilfredse kunder prioriteres frem for kortsigtede gevinster, og du vil opleve, at der er respekt omkring virksomhedens kompetencer og løsninger.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 66102015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Ferritslev FynVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk