Boreformand

Vi søger et team til de komplicerede opgaver med vores største grej

Selvstændige opgaver og stort ansvar

Vi har travlt hos Franck Miljø- & Geoteknik, og søger derfor en erfaren boreformand, som kan tage ansvaret for at drifte en af vores store rigge, som primært opererer på Sjælland og i København.

Opgaverne varierer meget og der er ofte tale om dybe boringer eller kerneboringer, hvor der både er brug for vores kraftigste materiel og den største boretekniske kompetence hos teamet på riggen.

Som du ved, er det et meget selvstændigt arbejde, så snart du kører ud fra Slangerup (snart Måløv).

De daglige opgaver kan være meget klar på tegnebrættet – men udfordringerne viser sig ofte først, når boringerne er i gang. Arbejdet kræver derfor både erfaring og overblik. Du skal være løsningsorienteret og i stand til at holde hovedet koldt i en afvekslende og til tider hektisk hverdag.


Du har erfaring med kerneboringer og dybe boringer – eller brænder for at få det

Til jobbet som Boreformand er det en forudsætning at du har erfaring med håndtering af tilsvarende svært grej, hvor teknisk indsigt og maskinkendskab (herunder hydraulik) går hånd i hånd med en udtalt evne til at problemløse når uforudsete situationer dukker op. Du skal have lyst til at tage det ansvar, der følger med til at arbejde med store kræfter og høje krav til præcision.

Erfaringsmæssigt er det selvfølgelig en klar fordel, hvis du allerede arbejder med dybe boringer og/eller kerneboringer. Om du har erhvervet din erfaring inden for miljø, geotekniske, termiske eller brøndboringer er ikke afgørende. Hvis du kommer fra disse dele af vores branche, har du allerede B-bevis.

Alternativt har du opbygget stor erfaring med selvstændige opgaver hos en maskinstation inden for byggebranchen. Nu brænder du efter at lære noget nyt, og dermed tage et endnu større ansvar.


Boremedhjælper

Som nævnt har vi godt gang i aktiviteterne. Hvis du endnu ikke har erfaringen til at tage ansvaret som formand, hører vi også gerne fra dig. Hvis du har lyst til at udfordre dig selv inden for borefaget, som medhjælper på de spændende og udfordrende opgaver, har du chancen nu. Har du allerede været en del af et boreteam og erfaring inden for geotekniske boringer, vil det være en klar fordel.


En robust virksomhed med gode løn- og ansættelsesforhold

Du tilbydes et ansvarsfuldt job i en organisation, hvor vi mener ambition, kvalitet og trivsel skal gå hånd i hånd. Ambitionen kommer til udtryk ved, at vi gerne tager nye arbejdsområder ind i forretningen. Vi investerer gerne i ny teknik til at bevare konkurrenceevnen og udfordringen for den enkelte medarbejder. Vi sætter en stolthed i vores arbejde og ved, at nøglen til en god undersøgelse ligger i veludførte boringer. Franck Miljø- & Geoteknik hviler på et stærkt fundament, hvor faglighed, loyale kunder og en tillidsfuld og åben omgangstone er grundlaget for vores forretning.

Hvis du synes at ovenstående lyder som dit næste job send da din ansøgning og CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål, er du også meget velkommen til at ringe til Driftchef Henrik W. Frank på tlf. 2276 6001.Geografi: Sjælland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: SlangerupVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk