Technical Supervisor

Højt specialiserede procesanlæg – over hele verden

Airco DIET er en international projektvirksomhed med en solid forretning indenfor udnyttelse af CO2, Virksomheden ser store muligheder i at udnytte organisationens store viden om gas og erfaring med at drive tekniske projekter over hele verden. Denne viden skal nu bruges på et stort vækstområde; opgradering af Biogas.


Projektarbejde, installation og commissioning

Som Technical Supervisor får du et bredt ansvar og en alsidig hverdag indenfor alle Airco DIET’s forretningsområder.

Din primære opgave varetages ude hos kunden som Site Manager eller supervisor alt efter hvad projektet efterspørger. Her bliver du Airco DIET’s repræsentant, når du driver projektet gennem alle dets faser fra etablering og installation til tests, commissioning og godkendt overdragelse til kunden.

Ledelsesmæssigt sikrer du fremdrift og rettidig afvikling af projektet, mens du får det koordinerende ansvar i krydsfeltet mellem Airco DIET’s projektledere og medarbejdere, underleverandører on site, myndigheder og kunden.

Airco DIET er en højt specialiseret projektvirksomhed, hvor alle medarbejdere er nøglepersoner. Skønt medarbejderne er specialister indenfor hvert sit felt, vil du opleve, at alle i udtalt grad har indsigt i mange processer i virksomheden.

Imellem projekterne indgår du i teamet på virksomheden i Fredericia, hvor du vil deltage i projekterings- og fremstillingsfaserne. Med din indsigt i de mekaniske, styringsmæssige og procestekniske systemer bidrager du til en god synergi af sparring, erfaringsudveksling og udvikling med dine kollegaer. Det forventes endvidere at du deltager aktivt i udvikling af procedurer og forretningsgange, der kan understøtte site-opgaven ude hos kunderne.


Maskinmester med erfaring indenfor fremstilling af procesanlæg

Du har sikkert en teoretisk baggrund som maskinmester eller tilsvarende. Alternativt har du i kraft af din erfaring opbygget viden og kompetencer både omkring el-tekniske og mekaniske systemer. Muligvis har du allerede erfaring som supervisor fra en virksomhed, der beskæftiger sig med opbygning af procestekniske anlæg internationalt.

Du har herfra en bred teknisk indsigt, og du elsker at lære nyt og at være med til at skabe nye løsninger. Du tager gerne ansvar, og du er så sikker på dine egne kompetencer, at du skaber tillid til dine beslutninger, når du er ude. Du har det godt med at være den centrale og ansvarsbærende person on site.

Hos Airco DIET lægges der samtidig stor vægt på at du ser værdien i at arbejde sammen som et team, hvor I udnytter hinandens viden og erfaring.

Du trives med at rejse og arbejde i forskellige kulturer, og du har personlige forhold hvor rejseaktivitet ikke er en hindring for, at du og dine omgivelser trives.

Med henblik på at blive en aktiv del af projektteamet – og en nøglespiller i opbygningen af det nye forretningsområde – vil det være en fordel hvis du bor eller er villig til at tage bopæl i almindelig køreafstand fra Fredericia.


Bæredygtig energioptimering som forretningsgrundlag

Som Supervisor hos Airco DIET bliver du en del af en virksomhed, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og hvor der gøres en indsats for at sikre det gode samarbejde og arbejdsglæde. Du vil opleve et stærkt kollegaskab og en fri tone på tværs af afdelinger, fagligheder og niveauer i virksomheden.

I stillingen vil du få mulighed for at udvikle dine kompetencer sammen med meget dygtige kolleger, samtidig med at du vil bibringe virksomheden ny viden. Sammen vil I over de kommende år skabe et nyt forretningsben, som vil bringe virksomheden over i en ny fase, hvor bæredygtighed og energioptimering bliver de centrale elementer.

Kontakt PeopleLinks konsulenter Jesper Nielsen på +45 2448 2015 eller Pernille Lærke Iversen på +45 2887 2115 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Trekantsområdet
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: FredericiaVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk