Processpecialist

Slibning af vindmøllevinger ● Globale kunder

Du arbejder med hele processen fra analyse til kravspecifikation

Som processpecialist får du en nøglerolle i at udvikle og dokumentere KLINGSPOR WINDPOWERs kerneprocesser indenfor slibning af vindmøllevinger. Din hovedopgave er via procesforståelse at bidrage til at videreudvikle viden, maskiner og slibeartikler til globale vindkunder. Dine arbejdsopgaver er: 

  • Procesanalyse af kundens processer
  • Selvstændigt at problemløse/udtænke løsninger herunder praktiske forsøg og simuleringer
  • Procesbeskrivelse og dokumentation
  • Kravspecifikation til nye løsninger/produkter

Du indhenter viden fra kundens specialister samt fra myndigheder, forskning og underleverandører. Du finder selv relevante samarbejdspartnere, og du dokumenterer processen vha. APQP4Wind. Projektbeskrivelser og risikovurderinger er også en del af dine opgaver.

Du holder dig løbende opdateret, og du bidrager med din viden, når der skal kalkuleres omkostninger eller arbejdes med forretningsplaner. Du er herre over din egen hverdag, hvor du planlægger dine opgaver, så du både fordyber dig i problemstillingerne, sikrer fremdrift og sørger for at dokumentationen er på plads.   


Er du motiveret for at blive den mest kompetente processpecialist?

Er du motiveret for at blive den mest kompetente processpecialist i en niche med høj kompleksitet? I så fald er det ikke afgørende, at du har indsigt i alle specifikke processer fra starten. Du skal dog have forudsætningerne på plads, være nysgerrig og have viljen til at tilegne dig og viderebringe din viden.

Forudsætningerne er, at du er uddannet ingeniør eller er tekniker med tilsvarende erfaring. Det er en klar fordel, hvis du har arbejdet med APQP eller lignende processer, ligesom interesse for eller erfaring med behandling af kompositoverflader, er en fordel. Vigtigste er det, at du har erfaring i at arbejde med dokumentation af relevante udviklingsprocesser og er drevet af at dykke ned i alle detaljer undervejs.
Hertil kommer, at du kombinerer evnen at tænke ud af boksen med en analytisk og systematisk arbejdsgang, ligesom du ved, at du kun lykkes, når du har et godt samarbejde med dine kolleger. Du arbejder hovedsaligt på virksomhedens adresse i Kolding, og dit arbejdssprog er primært engelsk.


Tid til fordybelse, dygtige kolleger, engageret team og godt arbejdsklima

I KLINGSPOR WINDPOWER arbejder du hos en spiller med en førende position på det globale vindmarked, der ved, at det tager tid at få alle aspekter med i processen – og er klar til at investere den nødvendige tid.

KLINGGSPOR WINDPOWER bor på samme adresse som KLINGSPOR. Du kan derfor både nørde med dine dygtige og erfarne kolleger og deltage i fællesskabet. Du er en del af et engageret team med stærke værdier og et godt arbejdsklima, hvor en uformel omgangstone og godt humør præger hverdagen.

Se mere på www.klingspor.dk, www.klingsporwindpower.com eller kontakt Lene Mølholm hos PeopleLink på 42363975. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV eller LinkedIn profil via ’Søg Stillingen’.
 Geografi: Trekantsområdet
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: KoldingVil du vide mere?

Lene Mølholm
Kontakt Lene Mølholm
Mobil: +45 4236 3975
E-mail: lhm@peoplelink.dk