Senior Mechanical Engineer

Udvikling af mikromekaniske produkter og komponenter til audio- og medico-industrien

Alsidige udviklingsopgaver fra Ortofons nyoprettede udviklingskontor i Næstved

Ortofon har etableret et nyt udviklingskontor i Næstved, hvilket samtidig er startskuddet til den næste fase i Ortofons udviklingsarbejde, hvor der er øget fokus på den videre modning af processer og metoder. Det er væsentligt at nævne, at udviklingen bygger videre på Ortofons succesfulde historie indenfor udvikling af mikromekaniske produkter og komponenter til audioindustrien samt medico-industrien – og ambitionerne er fortsat høje.


Som led i planen om at nå målene for udviklingsafdelingen, søger Ortofon en Senior Mechanical Engineer, som får reference til Ortofons Head of Engineering. Som Senior Mechanical Engineer vil du deltage i udviklingsprocesserne og PTA-arbejdet, og samtidig være fagligt fyrtårn og sparringspartner for kollegerne i udviklingsteamet.


Dine arbejdsopgaver kommer til at spænde bredt, hvor du vil bidrage til udviklingsarbejdet lige fra idégenerering til indkøring af produktet eller komponenten i produktionen. Du kan derfor se frem til en hverdag, hvor du varetager dine opgaver såvel foran skærmen – bl.a. i form af 3D tegning og simulering i SolidWorks – samt med en hands-on tilgang i værkstedet, f.eks. i forbindelse med udarbejdelse og testning af prototyper.


Ortofon udvikler produkter og komponenter både indenfor audioindustrien og som underleverandør til medico-industrien. Derfor vil udviklingsarbejdet foregå i henhold til ISO 13485, hvor du også vil komme i berøring med dokumentationsdelen af udviklingsarbejdet. Du vil arbejde tæt sammen med dine kolleger i udviklingsafdelingen, produktionsenheden samt i nogle tilfælde direkte med Ortofons erhvervskunder i forbindelse med specifikke udviklingsprojekter.Udviklingsingeniør med bredt fagligt fundament

Du har ideelt en baggrund som civilingeniør evt. diplomingeniør indenfor mekanik samt betydelig erfaring med udvikling og af mikromekaniske produkter eller komponenter. Du mestrer opgaver på tværs af udviklingsprocessen, og det kommer helt naturligt for dig, at arbejde efter strukturerede principper. Du interesserer dig for funktionelt design, og du har kendskab til vibro-akustik, magnetisme, materialer og styrkeberegninger.


Nyder du at arbejde både på det teoretiske og det mere praktiske niveau, og ser du det som en attraktion, at du her får mulighed for at føre udviklingsarbejdet helt frem til produktion – herunder også at tage en aktiv rolle i PTA-arbejdet, er dette en unik mulighed.


Du har en naturlig kreativitet og innovativ tilgang til dit arbejde. Du er samarbejdsorienteret og meget bevidst om, at de bedste resultater opnås gennem kollegial sparring og tværfaglighed. Samtidig formår du også at arbejde selvstændigt og proaktivt, og drive dine egne projekter fremad.Bliv en del af et innovativt udviklingsteam og ambitiøs organisation

Som Senior Mechanical Engineer ved Ortofon får du mulighed for på samme tid at blive en del af en succesfuld virksomhed med et solidt fundament og få en vigtig rolle i den videre modning og strukturering af udviklingsafdelingens arbejdsgange. Du tilbydes alsidige opgaver i et innovativt miljø, med rig mulighed for at anvende og videreudvikle dine kreative og faglige kompetencer som ingeniør.


Ortofon er verdenskendt for sine high-end pick-up’er og er en velanset underleverandør til medico-industrien. Kan du se dig selv være en del af en virksomhed, som har høje standarder og ambitioner kombineret med en indstilling om at finde innovative løsninger og muligheder, så er du måske den rette person til stillingen som Senior Mechanical Engineer.


Kontakt PeopleLinks konsulenter Jesper Nielsen på +45 2448 2015 eller Pernille Lærke Iversen på +45 2887 2115 for yderligere information om stillingen, eller send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Der indkaldes løbende til samtaler og rekrutteringsprocessen afsluttes når den rette person til stillingen er fundet.Geografi: Sjælland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: NæstvedVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk

Pernille Lærke Iversen
Kontakt Pernille Lærke Iversen
Mobil: +45 2887 2115
E-mail: pli@peoplelink.dk