Supplier Quality Technician

Brandede kvalitetsprodukter - international supply chain

Nøglerolle mellem produktudvikling, indkøb og leverandører

Som Supplier Quality Technician hos Flexa får du en central rolle i virksomhedens internationale supply chain, hvor du bliver et vigtigt bindeled mellem produktudvikling, indkøbsfunktionen og virksomhedens internationale leverandører. Din opgave bliver at sikre Flexas kendte høje kvalitet for den del af produktprogrammet, som produceres hos virksomhedens samarbejdspartnere, primært i Europa – men du får også et tæt samarbejde med kvalitetsorganisationen på Flexas egne fabrikker i Estland.

Blandt dine primære opgaver kan nævnes:

  • Specifikation af kvalitetskrav i tæt samarbejde med produktudviklingsafdelingen

  • Kontrol og systematisering af data på indkomne varer

  • Udarbejdelse af kvalitetsrapporter til brug for indkøbsafdelingens udvikling af leverandørperformance

  • Opsamling af data for reklamationer og iværksættelse af korrigerende handlinger overfor – og i samarbejde med leverandører

  • Inspektioner af kritiske varer og leverancer både internt og hos leverandører

Ud over disse konkrete opgaver forventes det, at du på baggrund af din erfaring og interesse for produkterne, vil tage en aktiv rolle som sparringspartner for hele organisationen i kvalitetsrelaterede spørgsmål - lige fra produktudvikling og til håndtering af reklamationer i kundeservice.


Erfaring med udvikling af kvalitetsperformance i international supply chain

Der kan være flere indgange til jobbet. Du har dog erfaring med kvalitetsarbejde fra en virksomhed, hvor højkvalitetsprodukter udviklet i Danmark og sourcet i udlandet, minimum er på niveau med forbrugeres forventninger til produkterne. Det vil selvfølgelig være optimalt, hvis du har opbygget din erfaring hos en af de dygtige danske møbel- og interiørkoncerner, men du kan også have lært de vigtigste discipliner indenfor kvalitetsarbejdet i andre brancher med et tilsvarende set-up – f.eks. beklædning, sko, sportsudstyr eller i outdoorbranchen.

Uddannelsesmæssigt har du sikkert din produkt- og kvalitetsforståelse fra en uddannelse som faglært indenfor møbler suppleret med en teoretisk uddannelse på teknikerniveau, eller du har gennemført en kvalitets- og produktuddannelse på Teko/VIA University College eller tilsvarende.

Det er en forudsætning for din succes, at du arbejder struktureret og systematisk uden at miste overblikket, samt at du har en naturlig udadvendthed og autoritet der gør, at du kan sætte dine synspunkter igennem uden at sætte gode relationer over styr. Du kan begå dig ubesværet på engelsk i skrift og tale, og du har mulighed for at rejse op til 30 dage om året.


Personlig udvikling i en virksomhed, hvor fornyelse og ambition er dagens orden

Du tilbydes et selvstændigt job i en dygtig og ambitiøs organisation, hvor dedikerede kolleger gennem de seneste år har opbygget et helt nyt produktprogram og en stærk supply chain organisation, som gør at det verdenskendte brand er klar til at møde markedet med en ny energi og en stærk konkurrencekraft. Har du lyst til at være med til at gøre Flexa til et endnu stærkere brand, og motiverer det dig, at du her får mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt et internationalt miljø, så er dette måske jobbet for dig.

Kontakt konsulent Jesper Nielsen hos PeopleLink på +45 66102015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Østjylland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: HornsyldVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk