International salgschef

B-t-B forretningsudvikling i Danmark og Tyskland

Strategisk, taktisk og operationel udfordring

I reference til og i et tæt samspil med den administrerende direktør får du en helt central rolle i virksomheden. Du får således det resultatmæssige ansvar for virksomhedens samlede afsætning, herunder ledelsen af de medarbejdere, der arbejder med salg. Som en del af virksomhedens øverste ledelse og spydspids på det kommercielle vil dine arbejdsopgaver spænde fra det strategiske til operationelle niveau.

En af de vigtige forretningsudviklingsopgaver er at identificere og bearbejde de mest attraktive vækstpotentiale blandt både kundeemner og eksisterende kunder. Indsatserne vil ske i et samarbejde med dit salgsteam, hvor du nogle gange skaber retningen sammen med teamet og andre gange er direkte i marken for at sikre fremdriften i salgsaktiviteterne. I forhold til at skabe, vedligeholde og udvikle professionelle partnerskaber med krævende b-t-b kunder er du det faglige fyrtårn, som naturligt byder ind med sparring og coaching til dit salgsteam.

I stillingen får du en unik mulighed for at accelerere en allerede solid forretning, med et særdeles stort potentiale. Dit team af erfarne key account’ere kender kunderne, markedsmekanismerne og har dyb indsigt i de løsninger, der udgør virksomhedens konkurrencekraftige platform.


”Spillende træner” – stærk kommerciel profil med teknisk flair

Du kommer sandsynligvis fra en lignende salgschefstilling. Du medbringer en ’track record’, der beviser din evne til at skabe langvarige kunderelationer, baseret på partnerskabsmodeller. Du ved, hvad der skal til for at flytte salget i en virksomhed fremad, og du har dokumenteret erfaring med dette i både Danmark og på vores nabolandes markeder.

En teknisk ballast – enten fra din uddannelse eller gennem flerårigt arbejde med tekniske produkter/løsninger – er et vigtigt fundament for succes i jobbet. Med andre ord er det afgørende, at du elsker at kombinere din passion for salg med din interesse for tekniske produkter.

Din målrettede arbejdsstil er kendetegnet ved et højt energiniveau og en stor vedholdenhed i forhold til at lande en partnerskabsaftale med kunden. Som person og leder, er du tillidsvækkende og positiv, hvilket bidrager til at skabe stærke relationer internt såvel som eksternt.

Du taler og skriver både dansk og engelsk ubesværet. Tysk oveni ville være ’Weltklasse!’.


Du bliver den drivende kraft i udnyttelsen af unikke markedspotentialer

I stillingen bliver du den drivende kraft i virksomhedens salgsaktiviteter. Du bliver den spillende træner, som guider virksomhedens kommercielle indsatser, en som dit salgsteam kan lære af og drage inspiration fra.

Virksomheden har en solid position og et stort potentiale. Derfor har du det ideelle udgangspunkt til at udvikle virksomhedens markedsposition og derigennem dit eget job.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på +45 2448 2015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Østjylland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: ØstjyllandVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk