IT-administrator

Vil du være med til at udvikle IT-funktionen i en ambitiøs robotvirksomhed?

Du udvikler og optimerer IT-infrastrukturen i et nyetableret cloud-only miljø

OnRobot er i rivende udvikling, hvilket også afspejles i opgaverne i IT-teamet. I IT-teamet er der både fokus på at understøtte driften og fortsat at udvikle IT-mulighederne, så virksomheden er rustet med de bedste redskaber til fremtiden. På baggrund af dette, ønsker OnRobot at udvide sit IT-team med en IT-administrator.

Som IT-administrator i OnRobot vil dine arbejdsopgaver centrere sig omkring IT-infrastrukturen, herunder udvikling, optimering og forankring, således alle brugerne får det maksimale udbytte af de tilgængelige systemer. Konkret arbejder du med Microsoft Azure samt systemer og servere på denne platform. Du bliver ansvarlig for netværk og systemer, samt mulighed for at prøve kræfter med SQL og andre typer databaser.

OnRobot har et cloud-only IT-miljø og stort fokus på hvordan nye muligheder indenfor IT kan understøtte virksomhedens rivende udvikling. Derfor vil du i stillingen også se frem til at arbejde med IT-projekter, når du og dine kolleger i IT-teamet har identificeret nye tiltag, som understøtter forretningens behov, og som skal implementeres i organisationen. 

Du bliver en del af IT-teamet, som i dag består af OnRobots IT Operation Manager, som du får reference til, samt en IT-supporter. Der er en stærk holdånd og hjælpsomhed i teamet, hvor I støtter og supplerer hinanden, når der er behov for det. Samtidig er der rig mulighed for at løbe afsted med egne opgaver og ansvarsområder.

Foruden dine kolleger i IT-teamet, får du et tæt samarbejde med eksterne konsulenter samt alle brugerne i OnRobot. Derfor kan du også se frem til en smule rejseaktivitet til OnRobots udenlandske lokationer.


Erfaren og teamorienteret IT-entusiast

Du har sandsynligvis en uddannelse indenfor IT, men vigtigere end din uddannelsesbaggrund er det, at du har relevant erfaring. Du kommer sandsynligvis med minimum tre års erfaring fra en tilsvarende stilling som IT-administrator.

Det vigtigste er, at du har kendskab til, og en stor interesse for de systemer, som indgår i et moderne IT set-up. Det forventes, at du har erfaring med Microsoft Azure samt netværk, infrastruktur, backup og overvågning. Har du derudover kendskab til og interesse for Lasernet, SQL og andre typer databaser, er dette en fordel.

Du er opdateret på de nyeste muligheder og tendenser indenfor IT, og du har en generel interesse i at følge udviklingen. Du er kendetegnet ved gåpåmod og handlekraft, og du kaster dig gerne ud i nye udfordringer og projekter. Du har et stort overblik og formår at prioritere opgaverne på en travl arbejdsdag. Du begår dig ubesværet på dansk og engelsk i både skrift og tale.


Vær med til at forme IT-miljøet i en global robotvirksomhed

Du vil få muligheden for at sætte dit præg på udviklingen af IT-systemerne i et internationalt set-up, som er orienteret mod nye muligheder indenfor IT. Herigennem får du mulighed, for at udvikle dig fagligt såvel som personligt.

Du bliver en del af en meget ambitiøs international virksomhed. Du får en social arbejdsplads, der emmer af liv og energi, og du får ambitiøse og fagligt stærke kolleger. I OnRobot går individuel opgaveløsning og team spirit hånd i hånd.

Kontakt Pernille Lærke Iversen ved PeopleLink på +45 2887 2115 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: Odense SØVil du vide mere?

Pernille Lærke Iversen
Kontakt Pernille Lærke Iversen
Mobil: +45 2887 2115
E-mail: pli@peoplelink.dk