Supply Chain Manager

Udvikling og ledelse af tværorganisatoriske funktioner og projekter i ordreproducerende koncern

Ansvar for en kompleks supply chain i et internationalt set-up

Som Supply Chain Manager får du en vigtig rolle i at videreudvikle og optimere virksomhedens forsyningskæde. Du får direkte reference til direktionen, og du bliver ansvarlig for ordrehåndtering, forecast, produktionsplanlægning, råvaredisponering, og lagerstyringen for produktionerne på koncernens 4 produktionssteder i Europa. Du får ledelsesmæssigt ansvar for medarbejdere på flere sites og med opgaver der spænder over hele forsyningskæden.

Derudover bliver du et vigtigt bindeled mellem den kommercielle del af forretningen og operations, og du får en central rolle i at styre og optimere virksomhedens supply chain – og ikke mindst leveringsevne og kapacitetsudnyttelse. Du får et meget bredt samarbejde både eksternt ud imod leverandører og med dine kolleger på tværs i organisationen, herunder især med salg, indkøb, produktion og produktudviklingen. Du går forrest, når det gælder optimering af processer og værdikæden, og du bidrager til at designe løsninger fra både en analytisk og praktisk vinkel. Dine opgaver spænder fra ledelse og udvikling af afdelingens medarbejdere til komplekse og analytiske udviklingsopgaver, driftsrelaterede opgaver og løbende forbedring af processer.

Arbejdsstedet er virksomhedens hovedkontor på Fyn. Da du bliver ansvarlig for planlægningsfunktionen på flere produktionssites, må der forventes nogen rejseaktivitet i forbindelse med stillingen.


Erfaring med supply chain, ledelse og optimering

Du har en relevant uddannelse, som f.eks. produktionsingeniør, cand.merc., HD eller lignende med fokus på supply chain/logistik. Du har allerede opbygget erfaring i en lignende stilling, hvor du succesfuldt har ledet og udviklet en supply chain funktion i et internationalt produktionsset-up.

Det er vigtigt, at du trives med både de ledelsesrelaterede, udviklingsmæssige og de mere operationelle opgaver – og at du har et solidt kendskab til procesoptimering og et indblik i værdikæden, der gør, at du forstår behovene og kan finde løsninger sammen med dine kolleger. Som leder er du engagerende, inddragende og lyttende, samtidig med at du er tydelig og har mod til at sætte retning. Du skaber resultaterne i tæt samarbejde med dine medarbejdere, ligesom du skaber rammerne for at udvikle medarbejderne og bringe kompetencerne i spil i forhold til kerneopgaverne.

Som person er du analytisk skarp og god til at gennemskue komplekse processer og sammenhænge. Det er af stor betydning for din succes i rollen, at du kan omsætte strategier og initiativer til praktiske løsninger – og ikke mindst at du går forrest i eksekveringen. Du er initiativrig, handlekraftig og udfordrer naturligt det eksisterende, samtidig med at du opbygger en tillid, som betyder, at du kan samle kræfterne omkring dine initiativer og projekter, der går på tværs i organisationen. Det er derfor vigtigt, at du motiveres af det brede samarbejde, samt at du stiller krav, men også ved, hvornår man skal inddrage og lytte.

Da koncernen opererer internationalt, er det en forudsætning, at du behersker engelsk på et højt niveau i skrift og tale.


En spændende karrieremulighed med fokus på udvikling og vækst

Du bliver en del af en spændende, international koncern, som har en ledende position på markedet. Virksomheden udvikler og producerer unikke løsninger til en lang række brancher og investerer massivt i ny teknologi – blandt andet med fokus på bæredygtighed og forbedring af arbejdsmiljøet.

Du får mulighed for at arbejde med et bredt udsnit af facetterne i værdikæden i en virksomhed, der arbejder professionelt og struktureret med både processer, optimering og ledelse. Derudover træder du ind i en helt central rolle med stor indflydelse og gode muligheder for at sætte dit fingeraftryk og bidrage til den fortsatte udvikling af virksomheden. Det tætte samspil med dine kolleger og samarbejdspartnere på tværs af faglighed og nationalitet, vil give dig både læring og plads til at bidrage.

Lyder dette som dit næste karriereskridt? Så send os din ansøgning via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale, eller kontakt Pernille Lærke Iversen hos PeopleLink på 2887 2115 for yderligere oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig.Geografi: Fyn
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: FynVil du vide mere?

Pernille Lærke Iversen
Kontakt Pernille Lærke Iversen
Mobil: +45 2887 2115
E-mail: pli@peoplelink.dk