Geotekniker

.. med lyst til at komme ud i virkeligheden!

Et job der veksler mellem arbejdet i felten og administrative opgaver  

En afvekslende balance mellem geoteknisk tilsyn/kontrol og udarbejdelse af rapporter og rådgivning af kunder – det er kernen i din hverdag hos Franck Miljø & Geotekniks afdeling i Nordsjælland.

Der er lagt op til at du gennem sidemandsoplæring og en fast mentor får en solid oplæring i faget og i Franck Miljø & Geotekniks arbejdsgange og kutymer, samt ikke mindst i samarbejdet med andre faggrupper rundt om på byggepladserne. Lige så vigtigt vil du møde et team af erfarne kolleger, som ser frem til at tage imod alt det nye, som du kommer med – dels fra din uddannelse, men måske endnu vigtigere som repræsentant for den digitale generation.

Afhængigt af din erfaring og din lyst til at tage fat om opgaverne, vil du hurtigt opleve, at du får en selvstændig hverdag, hvor frihed under ansvar er overskriften for din hverdag, hvad enten det drejer sig om feltarbejdet eller som lead på et af afdelingens digitaliseringsprojekter.  


Ingeniør – måske nyuddannet? – som har valgt geoteknik som karrierevej

Med afsæt i en relevant uddannelse som f.eks. Bygningsingeniør har du allerede valgt at arbejdsfeltet geoteknik skal være din karrierevej. Ud over din interesse for specialet drives du sikkert også af muligheden for at se frem til et arbejdsliv, hvor en stor del af opgaven løses i felten – i den friske luft - sammen med en bred vifte af faggrupper. Lige fra de mest praktiske til specialister med en akademisk baggrund.

Du har lyst til at begå dig på byggepladsen så vel som på de bonede gulve, og du viger ikke tilbage for at tage fat på opgaver som kræver både tanke og fysik. Du har forståelse for, hvad der skal til for at skabe et godt samarbejde, baseret på gensidig respekt. Kolleger og samarbejdspartnere anerkender dig for din tydelige og løsningsorienterede måde at kommunikere på.

Du har og udstråler faglig sikkerhed, der kombineret med en passion for geoteknik giver dig fundamentet til at træffe beslutninger, og samtidig lysten til konstant at lære gennem udveksling af erfaringer med kollegerne. Kulturen i Franck Miljø- og Geoteknik er præget af fleksibilitet og samarbejde, så det er vigtigt, at du kan identificere dig hermed. Det betyder også, at du som person er jordnær, uformel og velafbalanceret. Samtidig er du ambitiøs med dit arbejde og bidrager gerne til den gode positive stemning.


Mulighed for at være med til at præge den digitale udvikling

Du bliver en del af et erfarent og dygtigt team med kolleger inden for både det geotekniske og det miljø-tekniske område. Kontoret i Slangerup (som i løbet af 2021 flytter til nyopførte lokaliteter i Smørum) fokuserer på opgaver på Sjælland, men du får også kolleger på kontoret i Horsens, hvilket skaber yderligere fundament for faglig sparring. Franck Miljø- og Geoteknik er en økonomisk sund og veletableret virksomhed, hvor man konstant søger udvikling, hvilket giver dig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.


Send din ansøgning snarest muligt!

Der er et rigtig fornuftigt aktivitetsniveau hos Franck Miljø- og Geoteknik, og der er udsigt til flere spændende opgaver forude, så hvis du har de rette kompetencer og motivationen til at være med i en solid, velfungerende virksomhed, så kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 66102015 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt.Geografi: Sjælland
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Arbejdssted: SlangerupVil du vide mere?

Jesper Nielsen
Kontakt Jesper Nielsen
Mobil: +45 2448 2015
E-mail: jn@peoplelink.dk